ESTRENA 'TRENDING TOPIC'

Les burles i l'èxit d'audiència coronen 'Las Campos'

fimedio35211870 television  programa las campos160819141314

fimedio35211870 television programa las campos160819141314

2
Es llegeix en minuts

'Las Campos' ha arrasat a les xarxes socials i ha aconseguit una audiència més que notable: 18,7% de share dijous a la nit a Tele 5. ¿Un èxit? Depèn de com s’ho prenguin les protagonistes, María Teresa i Terelu Campos, que s’han convertit en trending topic Espanya i han entrat en el top 10 mundial. «No llegiré les crítiques perquè la meva salut la cuido molt», va dir la matriarca després del debat posterior a l’emissió del primer capítol del reality que protagonitzen les periodistes. Millor que no entri a Twitter, perquè algunes de les opinions són molt dures.

    Però el cert és que les xarxes, sempre tan ràpides, directes i sovint feridores, no han fet una excepció amb el nou programa de Tele 5, pel qual  han desfilat Florentino Fernández, Tania Llasera, Carlota Corredera, Carlos Pombo (ex de Terelu), i diversos usuaris s’han mofat –en molts casos han fet escarni– de diversos detalls de la vida de les Campos. En especial, dos.

    Un. Els problemes de sobrepès de Terelu. De fet, el títol d’aquest primer capítol era Mamá, no me reconozco en el espejo. I allà l’ex de Pipi Estrada no es va tallar a l’hora de confessar els seus problemes amb el menjar. Frases com «Jo abans em mirava al mirall i m’agradava, ara no m’hi identifico», »Jo crec que menjo per l’ansietat», «Si begués menys estaria més prima, però seria menys feliç», «No m’agraden les veces i amb les veces em refereixo a amanides» i «Tant me fa ser una bola de billar», per exemple, van alimentar la imaginació de molts tuiters, que s’han acarnissat amb la col·laboradora de 'Sálvame'.

    Dos. María, la criada. El tracte que li dispensen les Campos ha sigut molt criticat. I en el debat posterior al programa, María Teresa va proclamar que la seva empleada era «una part important» de la seva vida i que els que treballen amb ella a casa són com la seva «família». D’altra banda, María va entrar per telèfon al debat de Las Campos. «Dic senyora a totes les persones que són més grans que jo. L’estimo moltíssim. Per a mi és com si fos una amiga amb qui puc parlar de les coses bones i de les dolentes. Li he d’agrair moltes coses i ella mai vol que li diguin gràcies». Algú ha creat un perfil a Twitter per a ella: @Marialacriada.

La posició d’Arrocet

Notícies relacionades

Tampoc ha sigut aliè als comentaris maliciosos el fugaç pas de Bigote Arrocet, nòvio de María Teresa, pel programa. I no a les xarxes sinó a la tele, en el debat posterior al reality, el periodista Antonio Rossi li va fer notar a María Teresa Campos que l’humorista hi aparegués molt poc, i li va preguntar si eren certs els rumors que s’estava aprofitant d’ella. La reacció de la veterana periodista va ser furibunda. «¡Per aquí no segueixis, no t’ho admeto! Amb un whatsap et tapava la boca. Fas mal fet de dir això, perquè les coses que es diuen a la televisió queden dites. No em crearàs cap problema amb la meva parella».

    ¿Aguantarà la salut de María Teresa Campos una nova pluja de dards la setmana que ve?