16 jul 2020

Anar al contingut

CASAMENT A JEREZ

Inés Arrimadas i Xavier Cima es donen el 'sí, vull'

Inés Arrimadas i Xavier Cima es donen el 'sí, vull'

ROMAN RIOS

La història d'amor que va començar al Parlament entre dos rivals polítics, Inés Arrimadas (Ciutadans), de 34 anys, i Xavier Cima (CiU), de 38, ha culminat la nit d'aquest dissabte a Jerez de la Frontera amb el 'sí, vull' que s'han donat els dos polítics a Bodegas Luis Pérez.

El casament, com el festeig, ha sigut molt discret. Precisament per aquesta intenció de vetllar per la seva intimitat, els nuvis han escollit Hacienda Vistahermosa, dalt del turó Corchuelo, una casa del 1844 des de la qual es veuen les vinyes del celler i la ciutat de Jerez i la badia de Cadis, i on s'arriba a través d'un camí de terra de tres quilòmetres. La premsa només s'ha pogut acostar a l'accés al celler, on Arrimadas ha arribat acompanyada del seu pare a bord d'un Maserati. Portva un vestit de la col·lecció Pronovias 2016, de tul combinat amb guipur i chantilly, de silueta sirena i amb una esquena confeccionada en tul cristall i delicades aplicacions de puntes.

Malgrat algunes especulacions, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, no ha anat al casament per "qüestions d'agenda".

Malgrat el desig d'intimitat, els contraents han divulgat una foto del casament a Instagram en què a més donen les gràcies a familiars i amics: "Gràcies a tots els familiars i amics que heu volgut compartir amb nosaltres un dels dies més especials de la nostra vida. ¡Som molt feliços!". 

Cima, que sembla haver moderat el seu discurs independentista i ha abandonat la política activa (va ser tercer tinent d'alcalde de Ripoll) des que es va comprometre amb Arrimadas, ha accedit a casar-se a Jerez de la Frontera, localitat natal de la seva flamant esposa, i no, per exemple, a Vic, on va néixer ell. És més, els ha casat Carlos Pérez, regidor de Jerez i company d'Arrimadas a Ciutadans, que ha considerat "un honor" ser l'elegit per presidir la cerimònia civil.