TURISTA D'INCÒGNIT

Malia Obama, de visita a Barcelona

La filla gran del president dels EUA ha estat quatre dies a la ciutat amb unes amigues

 

  / REUTERS / JAVIER BARBANCHO

1
Es llegeix en minuts

A finals de juny Malia Obama, la primogènita del president Barack Obama, va viatjar per segona vegada a Espanya, juntament amb la seva germana, Sasha, la seva àvia materna, Marian Robinson, i la seva mare, Michelle, que anava a Madrid a divulgar el seu projecte en favor de l'educació de les nenes (a la imatge de sota). La seva primera visita, sis anys abans, havien sigut unes vacances de cinc dies a la Costa del Sol i a Mallorca. L'any que ve, a més, Malia, que el 4 de juliol va fer 18 anys, viurà un curs sabàtic -un 'gap year'- a Sevilla per millorar el seu castellà, idioma que estudia des de petita.

Però abans, el cap de setmana passat, la filla gran dels Obama ha passat quatre dies a Barcelona, com una turista més, en un viatge llampec acompanyada de tres amigues. Segons ha pogut saber aquest diari, se l'ha vist amb el seu seguici de seguretat a la Cerveseria Catalana, a Mallorca amb Rambla Catalunya. I dissabte va intentar sopar a La Sopa Boba, al carrer Bruc, però al no tenir reserva, només va degustar alguna cosa a la barra.

COM EL SEU PARE, EL 1998

Notícies relacionades

Malia va arribar divendres passat i la seva estada ha durat fins aquest dimarts, en la seva primera incursió a la capital catalana, on també va venir el seu pare el 1988, en un viatge que va fer a Espanya en autobús i de motxiller, i que ha explicat en alguna ocasió. 

Les quatre turistes s'han allotjat a l'Advance -explica 'La Vanguardia'-, un hotel de quatre estrelles situat a prop de la plaça Catalunya i de la Rambla, al carrer de Sepúlveda. Des de primera hora sortien, sense cridar l'atenció, a visitar la ciutat, i també han aprofitat per fer compres i emportar-se més d'un record de Barcelona.