AVI DE 10 JOVES

Ronnie Wood, pare de bessones a una setmana de fer els 69 anys

Gracie Jane i Alice Rose se sumen als quatre fills del guitarrista

 

  / AP / JOEL RYAN

1
Es llegeix en minuts

El mític guitarrista Ronnie Woodi la seva dona, Sally Humphreys, es van convertir dilluns en pares de bessones. "Ronnie Wood i Sally estan encantats d'anunciar el naixement de les seves bessones, Gracie Jane (2,721 kg) i Alice Rose (2,585 kg)", diu el missatge que va fer arribar a la BBC el publicista del membre dels Rolling Stones.

"Les noies van arribar el 30 de maig a les 22.30 hores i tots ho estan fent de manera brillant. Els nadons són perfectes", afegia el comunicat.

El músic, que ha sigut pare per cinquena vegada i és avi de 10 joves, suma dos fills més als quatre adults: Leah, de 37 anys; Tyrone, de 32; Jamie (41), el més gran i adoptat amb Jo Wood, la seva segona dona, i Jesse, de 39 anys, fruit del seu primer matrimoni, amb Krissy Wood.

Notícies relacionades

El guitarrista del mític grup de rock The Rolling Stones Ron Wood ha sigut pare (per cinquena vegada) a una setmana de complir 69 anys.

El músic es va casar el 2012 després d'una relació de sis mesos. Es van conèixer perquè ella, productora teatral, treballava al teatre Drury Lane, a Covent Garden (Londres), on el 'rolling stone' va exposar alguna de les seves obres.