A 'THE JIMMY KIMMEL LIVE'

Reunió de 'Breaking bad' per celebrar els 60 anys de Bryan Cranston

Bob Odenkirk (Saul Goodman) i Aaron Paul (Jesse Pinkman) s'han sumat a l'humorístic homenatge

cranstonplay

cranstonplay

1
Es llegeix en minuts

L'actor Bryan Cranston, cèlebre per encarnar l'inoblidable narcotraficant Walter White a 'Breaking bad'Walter White , acaba de fer 60 anys. Per celebrar-ho, ha protagonitzat un paròdic vídeo que ha fet la delícia de tots els seus fans en general, i dels de les aventures de Heisenberg en particular.   

A 'The Jimmy Kimmel Live', Cranston ha mostrat el seu sentit de l'humor a interpretar-se a si mateix com si fos un dels adolescents que apareixen al programa 'MTV Super Sweet 16'. En el clip, l'actor es mostra tan inestable i egocèntric com un adolescent amb una crisi de maduresa.

Entre els artistes que s'han prestat a aquest esbojarrat homenatge hi destaquen, a més de Jimmy Kimmel, els seus companys a 'Breaking bad': Bob Odenkirk (Saul Goodman a la sèrie i en el seu 'spin-off') i Aaron Paul (Jesse Pinkman). Veient les extravagants imatges del vídeo, molts fans de Heisenberg s'han preguntat si els guionistes del xou van tenir accés a aquella metamfetamina blava apareguda a la sèrie que ja s'ha convertit en història de la televisió.

L''SPIN-OFF' CONTINUA

Notícies relacionades

De moment, els seguidors de 'Breaking bad' s'hauran de conformar amb l''spin-off' protagonitzat per Saul Goodman (Bob Odenkirk), 'Better Call Saul', que ja prepara les trames de la seva tercera temporada després que l'AMC confirmés la seva renovació.

En l'última temporada, els creadors de la sèrie, Vince Gilligan i Peter Gould, ja van narrar amb més profunditat algunes de les anècdotes que Saul Goodman va explicar a 'Breaking bad'. Els nous episodis arribaran a Espanya a través de Movistar +.