SEGONS MITJANS DELS EUA

Janet Jackson, embarassada per primera vegada als 49 anys

La cantant ja va anunciar fa unes setmanes que volia formar una família amb el seu marit, el magnat qatarià Wissam Al Mana

This 2012 publicity photo provided by Guttman Associates shows Janet Jackson with Wissam Al Mana, in a portrait taken by photographer, Marco Glaviano. A representative for Jackson confirmed Monday, Feb. 25, 2013, that the musician and Wissam Al Mana wed last year. (AP Photo/Guttman Associates, Marco Glaviano)

This 2012 publicity photo provided by Guttman Associates shows Janet Jackson with Wissam Al Mana, in a portrait taken by photographer, Marco Glaviano. A representative for Jackson confirmed Monday, Feb. 25, 2013, that the musician and Wissam Al Mana wed last year. (AP Photo/Guttman Associates, Marco Glaviano) / Marco Glaviano (AP)

1
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Janet Jackson, que va dir fa unes setmanes que volia "formar una família"està embarassada del seu primer fill als 49 anys, segons han informat diversos mitjans de comunicació nord-americans.

La germana petita de Michael Jackson, que farà 50 anys el 16 de maig, va sorprendre els seus fans amb l'anunci de principis d'abril que suspenia la seva gira 'El protegit' per dedicar-se a la vida familiar amb el seu marit, el magnat qatarià Wissam Al Mana amb qui es va casar fa quatre anys, sense donar més detalls.

La web E! News, citant una font anònima, informa que la cantant ja està en el segon trimestre d'embaràs i que hauria consultat un especialista en fertilitat.

FERTILITZACIÓ 'IN VITRO'

Notícies relacionades

Els embarassos naturals són poc freqüents en dones que s'acosten als 50, però la fertilització 'in vitro' permet posposar l'edat en què una dona pot tenir un fill.

La mateixa cantant havia alimentat els rumors d'un possible embaràs amb unes paraules publicades al seu compte de Twitter:

Temes:

Música