DECISIÓ SORPRENENT

Janet Jackson endarrereix la gira per "formar una família"

Els metges recomanen repòs a la cantant, de 49 anys, que podria estar embarassada

 

  / KARIM SAHIB

1
Es llegeix en minuts

Janet Jackson vol ser mare. La cantant, de 49 anys, ha posposat la seva gira perquè vol ampliar la família amb el seu marit, Wissam al-Mana i els metges li han ordenat repòs. ¿Està embarassada? No se sap, però això sembla tenint en compte els seus desitjos i les recomanacions dels metges que l'assisteixen.

Potser si la gira del disc 'Unbreakable', que va ser número u després del llançament, hagués sigut un exitàs de taquilla, Janet Jackson hauria seguit, però vist el pobre ritme de venda d'entrades ha decidit canviar de pla i dedicar-se a buscar un nadó. Així ho ha explicat a Twitter, on la segueixen tres milions de persones.

Notícies relacionades

"En aquesta segona etapa la gira ha registrat uns canvis. Volia ser jo qui els expliqués que el meu marit i jo estem planejant formar una família. Motiu pel qual he hagut d'endarrerir la gira. Espero que puguin entendre que és important que ho faci ara. Per ordres mèdiques he de descansar. Però jo no m'he oblidat de vosaltres".

Al desembre, Janet Jackson es va sotmetre a una operació a les cordes vocalsJanet Jackson i per això va haver d'endarrerir diversos concerts.

Temes:

Música