IMATGE SIMPÀTICA

Barack Obama participa en un esquetx de la tele cubana

El president dels EUA apareix en un vídeo del popular Pánfilo hores abans de la seva històrica visita a l'illa caribenya

El president Barack Obama, en un esquetx còmic amb l’humorista cubà Pánfilo. / AFP / VÍDEO ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Sempre cuidant la imatge que projecta, Barack Obama arriba aquest diumenge a Cuba després de guanyar-se el somriure de mig poble cubà gràcies a la seva aparició en el vídeo del popular còmic Pánfilo. A l'esquetx, de tres minuts i mig, parla per telèfon amb aquest personatge creat per l'actor Luis Silva.

En tres minuts i mig de durada, Pánfilo s'equivoca al trucar a la Casa Blanca quan en realitat pretén connectar amb l'Institut de Meteorologia, situat al turó de Casa Blanca, perquè vol saber el temps que farà dimarts, quan es disputarà un partit de beisbol entre la selecció cubana i els nord-americans Tampa Bay Rays.

Notícies relacionades

En la conversa, Obama parla una mica de castellà i utilitza l'expressió cubana "qué bolá" i assegura sentir-se "impaciente" per arribar a Cuba. "El poble cubà i el poble nord-americà són amics", afirma.

Pánfilo li aconsella que porti poc equipatge perquè no tingui problemes a la duana i s'ofereix a recollir-lo a l'aeroport. Obama respon que podria demanar-li un "'almendrón'", típic cotxe antic que circulen per l'Havana.

El president Barack Obama, en un esquetx còmic amb l’humorista cubà Pánfilo. / AFP / VÍDEO ATLAS