A FAVOR DEL PROJECTE ARI

Sardà, Fuentes i Love of Lesbian protagonitzen una gala contra la leucèmia

La sala Luz de Gas acull una festa solidària plena de cares conegudes

fimedio32936677 barcelona 25 02 2016   bajo el lema   enr llate a 160226133119

fimedio32936677 barcelona 25 02 2016 bajo el lema enr llate a 160226133119 / CARLOS MONTANES

1
Es llegeix en minuts

La sala Luz de Gas ha reunit aquest dijous a la nit centenars de persones per assistir a la gala 'Enrolla't i dóna vida', una iniciativa del Projecte ARI que recapta fons contra la leucèmia. Xavier Sardà i Manel Fuentes han sigut els presentadors de la vetllada, que ha comptat amb el concert de Love of Lesbian, el primer que fan un any i mig després de la seva última actuació a Espanya.

La gala ha comptat amb la presència de nombroses cares conegudes com els cuiners Carlos Gaig, Nandu Jubany i Carles Abellan, l'expresident del Barça Sandro Rosell i la seva dona, Marta Pineda i el 'tricicle' Joan Gràcia, entre altres.

Notícies relacionades

L'objectiu de aquesta iniciativa és portar l'innovador tractament CART a Europa, capaç d'eliminar fins a un 85% de la malaltia, a través de l'Hospital Clínic de Barcelona. I per a això, tots els beneficis recaptats es destinaran directament al  Clínic per a la posada en marxa del Projecte ARI

Ia s'han sumat al Projecte ARI, entre altres celebritats, Àlex Corretja, Andreu Buenafuente, Àngel Llàcer, Sílvia Abril, Araceli Segarra, Joan Manuel Serrat, El Tricicle, Judit Mascó, Martina Klein, Mercedes Milá, Santi Millán, Xavier Sardà, Carles Puyol, Dani Pedrosa, Juan Carlos Navarro, Pau Ribas, Luis Súarez, Messi, Mascherano, Iniesta, Rakitic, Ter Stegen, Claudio Bravo i Sergio Roberto.