Kim Kardashian llança les seves emoticones

Kimoji és una aplicació que inclou la seva silueta curvilínia, el seu cul descomunal o fins i tot els seus llavis carnosos

mroca32229840 gente  kim kardashian coleccion kimoji  foto insta151221193008

mroca32229840 gente kim kardashian coleccion kimoji foto insta151221193008

1
Es llegeix en minuts

L'última gesta de Kim Kardashian ha sigut crear una col·lecció d'emoticones inspirades en ella mateixa. La polifacètica presentadora de ‘reality shows’ s'ha encarregat d'anunciar  Twitter el llançament dels Kimoji, una barreja de Kim i emoji.

Es tracta d'una 'app' amb emoticones personalitzades que es podran utilitzar per compartir missatges en dispositius mòbils tan sols descarregant l'aplicació Kimoji. En la sèrie de dibuixos inspirats en l'exuberant estrella hi destaquen algunes de les seves fotografies i 'selfies' més famosos, incloent-n'hi un que es va fer amb un banyador blanc, on presumia de cul XXL; una careta trista semblant a la seva, una altra amb el seu característic maquillatge ‘contouring’, així com els llavis carnosos, la seva exagerada silueta curvilínia i la panxa d'embarassada.

El juliol passat, la dona de Kanye West va protagonitzar la portada de ‘Rolling Stone', on va anunciar la creació d'aquesta aplicació d'emoticones. “La idea era fer una cosa realment divertida, emojis diferents que normalment no es veuen al telèfon", va explicar a la publicació.

Notícies relacionades

Però de moment, els fans de la figura més mediàtica del clan Kardashian hauran d'esperar perquè encara es desconeix la data de sortida i per a quines plataformes estarà disponible.

Amb 55 milions de 'followers' a Instagram,  la ‘celebrity’ ja compta amb una dilatada experiència en l'univers digital. Aquesta és la seva tercera aplicació, ja que posseeix un joc de realitat virtual per a 'smartphones' que recrea la seva pròpia vida, 'Kim Kardashian: Hollywood', en què amb les seves germanes, Khloé, Kendall i Kylie, els jugadors han d'intentar augmentar la fama i fortuna a Hollywood. Fa diversos mesos també va presentar una altra 'app' amb continguts relacionats amb els seus particulars trucs de moda i bellesa.