EN HONOR A LA SEVA BESÀVIA

Kiko Rivera fa àvia la Pantoja per tercera vegada

La tonadillera ja coneix la nena, Ana, que va néixer per cesària mitja hora després de la mitjanit de dimarts

kikoriverainstagram

kikoriverainstagram

1
Es llegeix en minuts

El Nadal ve carregat de bones notícies per a Isabel Pantoja. Primer, pel seu tercer grau acabat d'estrenar, i segon perquè la família creix. Aquesta vegada, ha tornat a ser el seu fill Kiko Rivera el que l'ha fet àvia. Ja per tercera vegada. 

La petita Ana, que es diu així en honor a la seva besàvia, ha vingut al món mitja hora després de la mitjanit d'aquest 15 desembre. Irene Rosales, l'actual parella del primogènit de la tonadillera, va ingressar a l'hospital Nisa Sevilla Aljarafe dilluns. Hores després va tenir la nena, que ha pesat 2,8 quilos, mitjançant una cesària.

FELICITACIONS

La notícia del naixement l'ha donat a les xarxes Anabel Pantoja, neboda de la cantant. "Ja és aquí la meva princesa. Moltes gràcies per ser una campiona @irenerova". La tieta de la bebé, Isa Pantoja, també se'n va congratular després: "¡Dia feliç a la família!". Poc després, el pare, també ha escrit això a Facebook: "Ja és aquí un dels dies més feliços de la meva vida. Des d'avui no em separaré de la meva princesa".

Notícies relacionades

Aquest dilluns, precisament, ha sigut el primer dia que la cantant tornava a la presó d'Alcalá de Guadaira per dormir (després de la concessió del tercer grau, la setmana passada). És allà des de fa un any i un mes. Després de dormir a la presó, aquest matí ha sortit i ha pogut conèixer la seva néta, acompanyada del seu fill, Kiko.

El 2012 Kiko Rivera ja va ser pare d'un nen, Francisco Rivera, fruit de la relació, llavors, amb la model Jessica Bueno. Per la seva part, la filla de l'artista, Chabelita Pantoja, va donar a llum un nen, Alberto, l'abril de l'any passat.