COMPLEIX DOS ANYS DE PRESÓ PER BLANQUEIG DE CAPITALS

Concedit el tercer grau a Isabel Pantoja

El règim de semillibertat permetrà a la tonadillera abandonar la presó d'Alcalá de Guadaíra en períodes preestablerts

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho
Julia Camacho

Periodista

ver +

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Màlaga ha concedit avui el tercer grau o règim de semillibertat a la tonadillera Isabel Pantoja, condemnada a dos anys de presó per blanqueig de capitals.

La concessió del tercer grau permetrà a Pantoja abandonar en períodes preestablerts la presó d'Alcalá de Guadaíra (Sevilla), on està interna des del 21 de novembre del 2014, segons han informat fonts judicials.

Per disfrutar del règim de semillibertat encara s'ha de pronunciar la Junta de Tractament, que es reuneix cada dijous en aquesta presó, han explicat fonts penitenciàries.

Notícies relacionades

Correspon a Institucions Penitenciàries autoritzar si l'artista pot tenir lliures els caps de setmana i només anar a la presó a dormir de dilluns a dijous o, alternativament, la Junta de Tractament pot fins i tot aprovar, per activitat professional, la modalitat de control telemàtic o la llibertat vigilada.

Pantoja també va ser penada a una multa d'1.147.148 euros, dels quals ha pagat 747.148 euros, pel delicte de blanqueig al qual va ser condemnada per l'Audiència de Màlaga, que assegurava que va permetre el blanqueig dels il·lícits beneficis obtinguts per la seva exparella, l'exalcalde de Marbella Julián Muñoz, també empresonat.