El príncep Enric cau dues vegades del cavall durant un partit de polo

L'anècdota s'ha produït durant un partit amb fins solidaris a Sud-àfrica

El príncep Enric cau del cavall durant el partit solidari celebrat aquest dissabte a Ciutat del Cap, Sud-àfrica. / REUTERS / VÍDEO ATLAS

1
Es llegeix en minuts
NATALIA MARTOS / BARCELONA

El príncep Enric d'Anglaterra ha caigut d'un cavall aquest dissabte durant un partit solidari de polo a Ciutat del Cap, a Sud-àfrica. Ha tingut més sort que el seu pare quan va caure el 1990 i es va trencar un braç. El príncep es troba perfectament ja que la caiguda s'ha produït als 20 minuts de començar el partit quan l'animal ha decidit aturar-se de sobte. El partit s'ha reprès quan Harry ha canviat de cavall i ha tornat al camp.

UNA SEGONA CAIGUDA

Enric ha tornat a caure per segona vegada quan el partit arribava al final. Encara que ha arribat a marcar un gol, el seu equip, el Sentebale, ha perdut 7-8 contra l'equip Royal Salute. Ell ha figurat com el capità del seu equip Sentebale, una organització solidària que es dedica a ajudar nens de Lesotho que pateixen sida, o que bé han perdut als seus pares per aquesta malaltia.

SENTEBALE, UNA ORGANITZACIÓ SOLIDÀRIA 

Sentebale es dedica a oferir diverses ajudes a aquests nens: menjar, llar, atencions i accés a l'educació. Enric ha comunicat als patrocinadors que el seu suport en el partit era "vital". Va ser el príncep qui va fundar l'organització el 2006, i gràcies a altres partits solidaris que ha organitzat des d'aleshores al Regne Unit, Amèrica, Brasil, Barbados i Abu Dhabi, ha aconseguit recaptar més de 4 milions d'euros. En aquest partit, ha aconsegutr recaptar gairebé un milió i mig d'euros. 

UN ESDEVENIMENT A L'ESTAT EXCLUSIU DE VAL DE VIE

Notícies relacionades

L'esdeveniment ha tingut lloc a l'exclusiu estat de Val de Vie, un estat de polo al cor de la valle de Paarl-Franschhoek, a l'oest de Ciutat del Cap. Entre els convidats hi havia l'actriu Laura Main, una estrella popular de la sèrie de la BBC 'Call the midwife', el nedador sud-africà Cameron van der Burgh, que va guanyar l'or a les Olimpíades i la presentadora de televisió sud-africana Minnie Dlaminie.

Enric és un jugador de polo hàbil com el seu pare, el príncep de Gal·les, i el seu avi el duc d'Edimburg, i participa regularment en competicions i en partits solidaris.