A 'DOMINICAL'

Ainhoa Arteta revela que van voler abusar d'ella als 6 anys

Ainhoa Arteta revela que van voler abusar della als 6 anys_MEDIA_1

Ainhoa Arteta revela que van voler abusar della als 6 anys_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

«De petita vaig tenir un trauma important». La soprano Ainhoa Arteta ho diu d'una tirada, encara que és la primera vegada que ho fa públic. Després, titubeja. Encara li costa trobar les paraules després de 45 anys. «Vaig tenir un... un... un... un episodi... d'un... d'una persona... quan era molt petita, tenia 6 anys. No va acabar passant res, però sí... sí que va voler abusar de mi».

La soprano basca ho revela al Dominical que arriba aquest diumenge al quiosc, en una entrevista íntima en què, a més de destapar traumes d'infància, recorda la seva «vida a peu de guerra», que diu ella, quan havia de netejar cases i treballar de cosidora.

Notícies relacionades

«Era un desconegut -Arteta detalla l'origen del trauma infantil-. Jo anava amb els meus cromos a jugar i em va dir: '¿M'ajudes a pujar uns paquets?' o no sé què. I jo, amb 6 anys en un poble, doncs imagini's: 'Sí'. I quan va començar allò, és clar, jo me'n vaig adonar i vaig començar a cridar. Em va salvar la veu, miri. Vaig començar a cridar. Era un portal, va sortir gent i es va escapar».

¿La reacció dels pares? «Em van dur a un metge i em van ficar no sé quantes coses al cap. Els pares... pensant... doncs no sé... I, després, ja no se'n va parlar. I cada cop que jo treia el tema era com si no hagués existit. Que no havia passat». Però sí que havia passat. «¡És clar que havia passat! Però tot això ho vaig deixar anar de gran. Perquè és una cosa que no s'oblida».