NOMÉS 6.500 AMPOLLES

Arriba la beguda de 'Regreso al futur 2'

La Pepsi Perfect que bevia Marty McFly en el film de 1989 es vendrà als EUA a partir del 21

Marty McFly bevia Pepsi Perfect al film del 1989, i ara la marca portarà la mítica ampolla a les botigues. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Si Nike va anunciar que aquest any veurien la llum les vambes amb cordons automàtics que portava Michael J. Fox  a la seqüela de 'Retorn al futur', ara és Pepsi la que també vol aprofitar el filó del 30è aniversari de la saga de Robert Zemeckis. La companyia de refrescos ha anunciat que el dia 21 d'aquest mes posarà a la venda una edició limitada de les ampolles de la Pepsi Perfect que bevia Marty McFly en la segona entrega de la sèrie. La data no és intranscendent: el llançament coincideix amb el dia en què McFly i el seu company de viatge en el temps a bord del DeLorean, Doc Brown, viatgen cap al futur a la pel·lícula del 1989.

Les ampolles de col·leccionista només es vendran als EUA i a 20,15 dòlars la unitat (18 euros).

FAN DEL POP

Lou Arbetter, director de màrqueting de Pepsi, ha explicat a 'USA Today': "Els fans sempre han sigut una mica bojos amb això. Som seguidors d'aquesta popular trilogia i, generalment, si treballes per a Pepsi ets fan de la cultura pop". 

Notícies relacionades

Les ampolles només es vendran per internet i el gust de la beguda serà el mateix que la de les ampolles normals.

Per promocionar aquesta edició limitada, nostàlgica i cinèfila, la companyia ha llançat un anunci --que circula a les xarxes amb el 'hashtag' #TheFutureisNow-- basat en les pel·lícules dels 80.