Icona de finals dels 80

Les vambes autoajustables de 'Retorn al futur II' sortiran a la venda el 2015

El dissenyador de Nike ha confirmat el llançament de les Power Laces que feia servir Marty McFly

Michael J. Fox, un avançat al seu temps, en qüestió de vambes. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Les vambes Nike autoajustables que lluïa Michael J. Fox en la seqüela de 'Retorn al futur' seran una realitat l'any que ve. La marca nord-americana ha anunciat que posarà a la venda un model similar al que vam veure a la pel·lícula de Robert Zemeckis.

Ha estat el dissenyador de Nike, Tinker Hatfield, qui ha confirmat el llançament de les vambes que Marty McFly portava a la pel·lícula del 1989, conegudes com les Nike Air MAG Nike Power Laces. "¿Veurem les 'Power Laces' el 2015? A aquesta pregunta dic... ¡Sí!".

Evidentment, i com que Nike no deixa res a l'atzar, el 2015 és l'any al qual viatjaven Marty (Michael J. Fox) i Doc (Christopher Lloyd) en la segona entrega de la saga de 'Retorn al futur' i quan descobria les vambes amb cordons que es cordaven soles.

1.500 parells el 2011

Ja el 2011 Nike va crear 1.500 parells únics d'aquestes Nike MAG, amb la funció d'autollaçada que fa que la vamba s'ajusti al peu de cada individu, per a una subhasta d'eBay en què els guanys van anar a parar a la fundació benèfica de Michael J. Fox.

Notícies relacionades

La patent d'aquest model de vambes va ser registrada per Nike el 2010 i compta amb una bateria interna recarregable que fa funcionar el mecanisme d'autoajust. Nike encara no ha especificat si aquest mecanisme l'usarà només a les MAG o també s'utilitzarà en altres models de la marca.

¿Després arribarà el monopatí volador?