ACOLORIDA I ORIGINAL

Miley Cyrus sorprèn en els premis de la MTV amb dos vestits d'Agatha Ruiz de la Prada

L'amfitriona de la gala Video Music Awards va anunciar que el seu nou disc ja està disponible gratuïtament a internet

Miley durant la gala dels MTV Video Music Awards a Los Angeles.

Miley durant la gala dels MTV Video Music Awards a Los Angeles. / MATT SAYLES / AP

1
Es llegeix en minuts

Miley Cyrus es va estrenar com a mestra de cerimònies als MTV Video Music Awards 2015 (VMA) diumenge i va destacar pels seus originals vestits. La cantant es va canviar de 'look' en diverses ocasions durant la gala, amb vestits molt llampants i extravagants.

Notícies relacionades

Entre altres, Cyrus va lluir dos vestits de la dissenyadora espanyola Agatha Ruiz de la Prada de la col·lecció tardor-hivern del 2012. L'artista va combinar el vestit de ratlles arc de sant Martí amb unes sabates roses de la col·lecció del 2015. El segon model que va escollir la presentadora de la gala simulava una cara amb uns ulls a manera de top i uns 'shorts' en forma de boca.

Als VMA d'aquest any, Taylor Swift va guanyar el millor videoclip de l'any amb 'Bad blood', però això no va impedir que Kanye West li robés el protagonisme de la nit anunciant que es presentaria a la presidència dels Estats Units el 2020. L'amfitriona de la gala, Miley Cyrus, també va sorprendre el públic quan va anunciar que el seu nou disc ja està disponible gratis a la xarxa.