REVETLLA BLAUGRANA
Escribà crea la coca d'Europa
Escribà crea la coca dEuropa_MEDIA_1
Amb el perfil envoltat de cireres, de brioix i amb la superfície perlada de pinyons, sucre i estrelles verdes de fruita confitada, el pastisser Christian Escribà ha presentat per a la festa de Sant Joan una proposta per acompanyar la revetlla absolutament pensada i dissenyada perquè els blaugranes continuïn celebrant el triplet: la coca d'Europa. Les postres de la Champions, per a 4/6 persones, es pot encarregar a partir d'aquest dilluns a les tres botigues de la firma pastissera barcelonina.
- Complexitat a les aules L’escola catalana té només un educador o integrador social per cada 1.000 alumnes vulnerables
- La cuina d’una obra mestra Rosalía, una cap que sap escoltar
- Segona vida (23) / JORDI VILA-PUIG Jordi Vila-Puig, exjugador del Barça d’hoquei patins: "La meva vida és una aventura en el món de l’esport"
- El més alt de la Vall d’Aran El poble de Catalunya que recomana ‘National Geographic’: amb cases de pedra, moltes flors i unes vistes espectaculars del Pirineu
- LA CLAU En l'elefant de Manuel Valls
- Operada del peroné Aitana Bonmatí estarà cinc mesos de baixa i es perdrà el que queda de temporada
- Prensa Ibèrica llança Cauro, la seva nova agència que uneix creativitat i tecnologia
- Indústria agroalimentària La Generalitat avança una auditoria sanitària i més protocols a les granges catalanes per blindar-les contra la pesta porcina
- Transport públic La T-Jove continuarà rebaixada al 50% el 2026
- Balanç de dos anys 3Cat es consolida entre el públic jove: gairebé la meitat de la seva audiència té menys de 45 anys
