SEGONS '¡HOLA!'

Isabel Preysler i Vargas Llosa, més units que mai

Van assistir a un sopar de Porcelanosa a Londres i han sigut fotografiats junts a Madrid

La revista rosa assegura que el nobel de literatura s'ha separat de la seva dona

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, a la portada de la revista ’¡Hola!’.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, a la portada de la revista ’¡Hola!’.

1
Es llegeix en minuts

Sorpresa al quiosc rosa. Isabel Preysler Mario Vargas Llosaprotagonitzen aquesta setmana la portada de la revista '¡Hola!', que publica fotografies de tots dos junts en dues festes: una gala de Porcelanosa a Londres i un dinar a Madrid.

La viuda de l'exministre Miguel Boyer i el nobel de literatura van assistir junts, com a convidats del príncep Carles d'Anglaterra, al sopar a Londres de la marca de ceràmica, de la qual Preysler és imatge. La presència de l'escriptor peruà en aquest acte ja va despertar comentaris de periodistes com Pilar Eyre o Carmen Rigalt.

Dies després, tots dos van ser fotografiats junts pels carrers de Madrid, on van quedar per dinar. Les imatges, apunta la revista, mostren que la seva amistat sembla més sòlida que mai.

VELLA AMISTAT

L'amistat de Preysler i Vargas Llosa ve d'anys enrere, quan, el 1986, ella va entrevistar l'escriptor precisament per a '¡Hola!'. "A partir de llavors, Miguel i jo vam establir una bona amistat amb Mario i la seva dona, que s'ha mantingut tots aquests anys", va revelar la musa de Porcelanosa durant la gala a Londres. En algun moment del passat ja se'ls va relacionar, però ella sempre va sostenir que només hi havia una bona amistat. Ara els amics semblen més units que mai.

Notícies relacionades

Preyler es va quedar viuda el 29 de setembre del 2014 i des d'aleshores no se l'ha relacionat amb ningú, encara que a poc a poc ha anat reprenent la seva activitat social, paralitzada per atendre la llarga malaltia de Boyer. Vargas Llosa està casat amb la seva cosina germana, Patricia Llosa, mare dels seus tres fills. La parella va celebrar el 31 de maig les bodes d'or, segons el diari peruà 'La República', no obstant, '¡Hola!' apunta que la parella està separada. "Malgrat la separació, mantenen una fantàstica relació i comparteixen i celebren junts els èxits de l'escriptor", afegeix la revista.

L'exclusiva ha agafat per sorpresa la mateixa dona de l'escriptor, que ha emès un comunicat a través del compte de Twitter de la seva filla petita, Morgana Vargas Llosa, ha demanat respecte a la privacitat de la família: "Els meus fills i jo estem sorpresos i molt entristits per les fotos que han aparegut al setmanari del cor. Fa tot just una setmana vam estar amb tota la família a Nova York celebrant els 50 anys de casats i l'entrega del doctorat de la Universitat de Princeton. Els {reguem que respectin la nostra privacitat", sentencia.