EXCLUSIVA D''¡HOLA!'

Preysler i Vargas Llosa, parella sorpresa

La famosa i l'escriptor estrenyen la seva vella amistat en cites per Madrid

Preysler i Vargas Llosa, parella sorpresa_MEDIA_1

Preysler i Vargas Llosa, parella sorpresa_MEDIA_1

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Isabel Preysler li preguntaven per Florentino Pérez i la seva suposada relació i reia. Però ara li preguntaran per la literatura (els més sibil·lins) o per Mario Vargas Llosa (els més directes) i haurà de posar-se més seriosa perquè els periodistes no pararan amb aquest tema. Però és lògic: la socialité i el nobel estan junts, i això per al món rosa és un autèntic bombó (i una bomba).

La revista ¡Hola! va donar ahir l'exclusiva sobre la relació de la nova parella. Això sí, amb finor: de fet, relata que la seva amistat s'ha «reforçat». És evident que si no hi hagués alguna cosa més, no hauria sortit a la portada a tot drap, anant a dinar a un restaurant de Madrid. I encara més tractant-se d'aquest setmanari, amb el qual la filipina manté una llarga i excel·lent relació, i al qual recorre per comunicar les seves notícies al món.

L'ex de Julio Iglesias, Carlos Falcó i Miguel Boyer, que va morir el setembre passat després de no superar les conseqüències d'un ictus, i l'autor de La ciudad y los perros, separat de la seva segona esposa, Patricia Llosa (que també és la seva cosina germana i amb qui es va casar el 1965), ja es coneixien d'anys enrere, encara que era una simple amistat de la qual participaven també les seves respectives parelles. Res més, malgrat que al seu dia van córrer rumors que aquella relació podia ser més intensa del que aparentava.

Tot va sorgir per una entrevista que Preysler li va fer al peruà el 1986, precisament per a ¡Hola!. Ella va viatjar a Saint Louis (Missouri, EUA), on ell donava diverses conferències convidat per la Universitat George Washington, per xerrar «de mil coses», entre altres, la possibilitat que algun dia li donessin el Nobel de literatura, com va passar el 2010.

Notícies relacionades

De fet, la nova parella ja havia aparegut en públic durant la recepció benèfica en què el príncep Carles d'Anglaterra exerceix d'amfitrió al palau de Buckingham amb els convidats per Porcelanosa, com Irina Shayk, Jeremy Irons i Andrés Velencoso. Vargas Llosa era nou en aquesta cerimònia, i això va cridar l'atenció. Però gairebé ningú va saber veure el que ara, a toro passat, es pot sospitar: que hi va anar amb Preysler perquè, potser, ja estaven sortint junts.

L'exclusiva va agafar per sorpresa la mateixa esposa de l'escriptor, que va emetre un comunicat: «Els meus fills i jo estem sorpresos i molt tristos per les fotos que han aparegut en una revista del cor. Fa només una setmana vam estar amb tota la família a Nova York celebrant els nostres 50 anys de casats i l'entrega del doctorat de la Universitat de Princeton. Els preguem que respectin la nostra privacitat».