ÀNIMS A TWITTER

"És un home increïblement fort"

El fill de Harrison Ford agraeix les mostres d'afecte amb el seu pare per part del món del cine i la música

L’actor de ’Indiana Jones’ ha sortit contusionat de l’accident, però el seu estat no és greu. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després de donar-se a conèixer l'accident que va patir aquest dijous Harrison Ford, quan volava sobre Venice, Califòrnia, amb una avioneta 'vintage' de la segona guerra mundial, no han parat d'arribar les mostres d'afecte i ànims a l'actor, àlter ego dels aventurers Hans Solo i Indiana Jones.

El primer a tranquil·litzar tots els fans de Ford i confirmar que no està greu, malgrat que  l'accident va ser molt aparatós, ha sigut el seu propi fill, Ben Ford. "A l'hospital. El papa està bé. Baldat, ¡però està bé! És un home increïblement fort", ha escrit en un tuit. "Gràcies a tots pels vostres ànims i bones vibracions", ha destacat.

 

 

Harrison Ford estava "alerta i conscient" quan el van portar a l'hospital, ha explicat Patrick Buttler, cap dels bombers que es van ocupar de traslladar l'actor. "Les lesions sofertes no són potencialment mortals, i s'espera que es recuperi completament", ha assegurat Ina Treciokas, la mànager de l'actor, a la cadena CNN. 

REACCIONS DEL MÓN DE L'ESPECTACLE

Les reaccions del món del cine i l'espectacle no s'han fet esperar. I han sigut nombrosos els tuits de suport a l'actor, que als seus 72 anys tornarà a protagonitzar una nova entrega de 'La guerra de les galàxies'.

William Shatner, protagonista de 'Star Trek', se n'ha recordat del seu col·lega: 

 

L'actor Ian Bohen, de 'Pearl Harbor', també: 

 

L'actriu Melissa Joan Hart ha resat per ell:

 

També ha expressat el seu suport el còmic Dane Cook:

 

Notícies relacionades

El presentador Larry King també se n'ha recordat de Ford: