LA FESTA VA COSTAR 20 MILIONS

Jennifer Lopez es va embutxacar 900.000 euros per actuar en un casori indi

La diva va actuar menys d'una hora davant els 800 convidats a l'enllaç del magnat Sanjay Hinduja

Per a la festa, que va durar tres dies, es van contractar 208 avions i 30 BMW de luxe

Un moment de l’actuació de JLo en el casament indi.

Un moment de l’actuació de JLo en el casament indi. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

La setmana passada Jennifer Lopez va actuar a l'Índia, però no en un concert programat en alguna de les seves gires, no. Va anar com a estrella convidada, però de sobres remunerada, al casament del magnat Sanjay Hinduja, un atractiu home de 50 anys provinent d'una de les famílies més riques de la Gran Bretanya, tal com explicava fa uns dies el 'Daily Mail'.

El rotatiu explicava que l'esdeveniment va costar uns 20 milions, xifra que el converteix en un dels casaments més cars de la història. La noia del Bronx es va embutxacar uns 900.000 euros per cantar i moure els malucs durant uns 40 minuts, gairebé el doble del  que es va emportar per fer una cosa semblant Nicole Scherzinger, exnòvia del pilot de fórmula 1 Lewis Hamilton.

800 CONVIDATS

Alguns dels 800 convidats al casament, que va durar tres dies i es va celebrar a l'hotel Jadmandir Island Palace, un dels més exclusius del país, van penjar als seus comptes d'Instagram fotos i vídeos de JLo, així com d'altres estrelles de Bollywood, també convidades al supercasori entre Hinduja i la dissenyadora Anusuya Mahtani.

 

La família Hinduja ha tirat la mansió per la finestra per a aquesta ocasió, i no ha dubtat a acontentar tots i cadascun dels seus convidats. Per a ells ha contractat 208 avions i 30 BMW de superluxe. Més xifres d'infart: els 4.000 euros que s'ha emportat el maquillador de la núvia, o els més de 15.000 que, segons els mitjans locals, hauria costat el seu vestit.

Sanjay Hinduja és fill de Gopichand Hinduja, el propietari d'un imperi financer i industrial amb una fortuna que puja a 14.600 milions.

Notícies relacionades

JLo també ha penjat a Instagram una foto de la seva estada a l'Índia.