DESASTRES ESTÈTICS

Disbarats plàstics

Molts famosos queden desfigurats després de passar pel quiròfan

ZELLWEGER 2014

ZELLWEGER 2014

2
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA
BARCELONA

AHollywood, les intervencions de cirurgia estètica es fan com xurros. Els famosos obsessionats per  la seva aparença busquen en el bisturí, el bòtox o els implants l'elixir de la joventut. Però no sempre surten del quiròfan millor de com hi havien entrat, i per això moltes estrelles generen controvèrsia per les seves radicals transformacions.

És el cas de Renée Zellweger. Després de veure com s'incendiaven les xarxes socials amb tota mena de comentaris sobre la seva irreconeixible imatge, la intèrpret, de 45 anys, va respondre ahir als seus detractors a través de People, on es va justificar assegurant: «¡Estic contenta que em vegeu diferent! Ara tinc un altre estil de vida, més feliç, més plena, i estic encantada que això es noti». La protagonista d'El diario de Bridget Jones considera que són «tonteries» els comentaris al voltant de  la seva nova cara.

No obstant, també hi ha celebrities que es penedeixen d'haver-se retocat, com el cas de Nicole Kidman. De fet, la protagonista de Moulin Rouge reconeix que va abusar del bòtox i qualifica la seva decisió de recórrer a la toxina botulínica com «un error». Com afirma el cirurgià plàstic Ramón Vila-Rovira, del Centre Mèdic Teknon, «alguns famosos cauen a la trampa de l'excés de procediments», i defensa que l'objectiu de la cirurgia estètica és «la naturalitat amb petits retocs».

A l'altre costat de la balança hi ha Cameron Diaz. L'àngel de Charlie es declara una defensora de les «arruguetes», ja que les considera una mostra de la quantitat de rialles que has tingut a la vida.

D'altres, en canvi, neguen haver passat mai per les mans del cirurgià, tot i que cada vegada més sorprenen amb canvis en el seu físic que, desafortunadament, no tots responen al resultat buscat. Un exemple són Megan Fox, Meg Ryan,  Scarlett Johansson, Kate Winslet, Jennifer Grey, Gwyneth Paltrow i Tori Spelling, entre d'altres.

Notícies relacionades

Una de les cares que més reflecteixen l'empremta del bisturí és la de Donatella Versace, que s'ha sotmès a reiterats líftings fins a convertir-se en una caricatura recautxutada. Melanie Griffith també és un claríssim exemple de desastre estètic. Per desitjar ser eternament jove i després d'innombrables estiraments, l'exdona d'Antonio Banderas llueix una cara deformada i sense expressió.

Mickey Rourke, la seva època com a boxejador i la seva obsessió pels líftings li han passat factura, ja que té desfigurada la cara amb multitud de cicatrius. L'obsessió pel bòtox i per estirar-se la pell han convertit Silvio Berluscolni i Sylvester Stallone en dos exemples dels processos quirúrgics més desastrosos de la història.