LA BARONESSA, RECONCILIADA AMB EL SEU FILL, ÉS A EIVISSA

Thyssen ja navega per aigües en calma

Thyssen ja navega  per aigües en calma_MEDIA_1

Thyssen ja navega per aigües en calma_MEDIA_1 / GTRES

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA
BARCELONA

Després de reconciliar-se amb el seu fill Borja i la seva nora, Blanca Cuesta, Carmen Cervera està contenta, pletòrica. Sens dubte, està vivint un dels estius més feliços de la seva vida. Aquestes vacances, per tant, seran diferents per a la baronessa, que aprofitarà per disfrutar de la companyia del seu fill, amb qui va firmar la pau fa només unes setmanes. S'han acabat les aigües tèrboles sobre les quals navegava la seva família. Ara pot solcar el mar en calma.

Com és habitual en aquestes dates, Thyssen disfruta d'uns dies a Eivissa amb Manolo Segura, pare biològic de Borja, que ha tingut molt a veure que mare i fill es parlin després de set anys de distància amb acusacions, comunicats i denúncies de tota mena.

Aquests dies, Tita i Segura (foto) es relaxen per aigües eivissenques, on se'ls ha vist disfrutar d'una plàcida jornada marinera a la coberta del iot de la baronessa, d'on sortien en llanxa per arribar a la sorra. Ella lluïa un barret de palla amb una flor, un biquini turquesa tipus bandeau i unes ulleres de mirall, i ell, molt més discret, ulleres fosques de muntura blava i banyador estil bòxer amb calavera estampada. Entre capbussada i capbussada, se'ls va veure molt tranquils prenent el sol juntament amb la tripulació.

Notícies relacionades

Possiblement la família Thyssen es retrobarà d'aquí uns dies a les illes Balears, ja que està previst que Borja, que avui compleix 34 anys, la seva dona, embarassada per quarta vegada, i els seus tres fills, Sacha, de 6 anys; Eric, que en farà 4 a l'agost, i el petit, Enzo, que va camí dels 2, estrenin un luxós dúplex dissenyat per Joaquín Torres a l'exclusiva urbanització d'Es Pouet, a Talamanca.

Fa setmanes, la baronessa ja va expressar el seu desig de coincidir aquest estiu a l'illa amb el seu primogènit: «Tant de bo puguem estar tots junts aquest estiu», va manifestar amb un gest il·lusionat.