EL COSTAT FOSC DE HOLLYWOOD

Shia LaBeouf i Robin Williams busquen ajuda per tractar les seves addiccions

L'actor de 'Nymphomaniac' és a alcohòlics anònims i el protagonista de 'Jumanji' ha ingressat en un centre per no recaure en les drogues a Minnesota

Shia LaBeouf i Robin Williams.

Shia LaBeouf i Robin Williams. / AP / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Els actors Robin Williams i Shia LaBeouf s'estan sotmetent a tractaments per controlar les seves addiccions, ha informat el portal TMZ.

Williams, segons el mitjà, ha ingressat en un centre de rehabilitació i LaBeouf rep ajuda contra l'alcoholisme.

El veterà Robin Williams, guanyador d'un Oscar per 'L'indomable Will Hunting', té un llarg historial d'abús de cocaïna i alcohol que va començar a principi de la dècada de 1980.

Encara que va mantenir a ratlla la seva addicció durant dues dècades va recaure el 2006 i va ser internat en un centre de rehabilitació.

Mesura de precaució

Segons el seu representant, Williams va optar aquesta vegada per recórrer a ajuda professional novament com a mesura de precaució, però no va parlar de recaiguda.

"Després de treballar sense descans en diversos projectes, Robin simplement s'està prenent l'oportunitat de centrar-se en el seu compromís continuat del qual està extremadament orgullós", va relatar el seu portaveu.

Williams passarà unes quantes setmanes al Hazelden Addiction Treatment Center de Lindstrom, a Minnesota.

Solució diferent

LaBeouf, en contra dels rumors que també havia ingressat en un centre de rehabilitació, va optar per buscar una solució diferent de la seva addicció a l'alcohol.

El seu representant ha informat que el comportament estrany de l'intèrpret dels últims mesos va ser un símptoma que tenia un problema de salut important que ara ell ha assumit.

L'actor va ser fotografiat recentment amb un manual de l'associació Alcohòlics Anònims i TMZ va publicar que LaBeouf estava rebent un tractament contra l'alcoholisme.

"Ha fet el primer dels molts passos necessaris per recuperar-se", va indicar el seu representant.

Detingut a Nova York

LaBeouf va ser detingut la setmana passada a Nova York després de comportar-se indegudament en un musical, on va proferir crits contra els actors i va insultar i va escopir a un policia.

L'actor va ser gravat aquell mateix dia buscant brega a la sortida d'un local nocturn en aquesta mateixa ciutat.

Notícies relacionades

En els últims anys LaBeouf ha estat involucrat en baralles de bar a Londres i Vancouver.

En l'estrena de 'Nymphomaniac' a Berlín el mes de febrer passat, LaBeouf va comparèixer en l'alfombra vermella amb una bossa de paper cobrint-li el cap en què es podia llegir "Ja no sóc famós".