Sòria acomiada la mare de Jaime de Marichalar

Les cendres de Concepción Sáenz de Tejada, comtessa viuda de Ripalda, descansen a l'església de Santo Domingo

Jaime de Marichalar, acompanyat dels seus fills, Felip Joan Froilà i Victòria Frederica, a l’arribar a l’església de Santo Domingo de Sòria

Jaime de Marichalar, acompanyat dels seus fills, Felip Joan Froilà i Victòria Frederica, a l’arribar a l’església de Santo Domingo de Sòria / Wifredo García (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La ciutat de Sòria ha acomiadat aquest dissabte Concepción Sáenz de Tejada, comtessa viuda de Ripalda, mare de Jaime de Marichalar, en un funeral celebrat a l'església de Santo Domingo al qual han assistit els seus fills i néts, entre els quals hi havia Felip Joan Froilà Victòria Frederica, i on no han assistit altres representants de la Casa Reial, ni tampoc la seva exnora la infanta Elena.

L'exmarit d'Elena de Borbó ha anat a l'església amb els seus dos fills agafats de la mà, i precedit dels seus germans i nebots, davant l'expectació de desenes de persones i nombrosos mitjans de comunicació que s'han dirigit aquest dissabte fins als voltants de l'església de Santo Domingo.

Entre les autoritats que han assistit al sepeli, únicament hi havia l'alcalde de Sòria, Carlos Martínez, acompanyat de la regidora de Seguretat, Lourdes Andrés.

Martínez ha destacat de Concepción Sáenz de Tejada el "tracte pròxim amb una dona estupenda", així com "la seva discreció i fàcil conversa".

Notícies relacionades

Les cendres de la comtessa viuda de Ripalda descansen a l'interior de l'església, a la capella dels Clemente, amb les restes del seu marit, el comte de Ripalda, mort el 1978.

Entre els assistents, a més de l'única representació de l'Ajuntament de Sòria per part de les autoritats locals i autonòmiques, i del president de la patronal soriana, Santiago Aparicio, s'ha de destacar l'assistència de l'exduquessa de Fernandina, propietària del palau dels González de Gregorio a Quintana Redonda (Sòria), emparentada amb els Sáenz de Tejada.