Cita del 25 de febrer al 5 de març

La firma de llenceria Etam desplega sensualitat a París

La model Natàlia Vodionova presenta la seva setena col·lecció càpsula per a la firma

Models desfilant en passarel·la durant la presentació de la col·lecció de roba interior a l’’Etam Live Show 2014’, aquest dimarts a París.

Models desfilant en passarel·la durant la presentació de la col·lecció de roba interior a l’’Etam Live Show 2014’, aquest dimarts a París. / NICOLAS BOUVY (EFE)

1
Es llegeix en minuts

A les nou del vespre d'aquest dimarts, la firma de llenceria francesa Etam donava el tret de sortida en la setmana de la moda del 'prêt-à-porter' de París amb la seva nova col·lecció, 'Etam Live Show Lingerie 2014'. La desfilada que pretén ser el Victoria's Secret francès, encara que sense aconseguir-ho de moment, va comptar amb 84 canvis de llenceria durant 25 minuts acompanyats amb la música de Breakbot, Cassius, Kavinsky, el  hip-hop de l'artista americana Azealia Banks, i de la cantant de rap Eve.

La desfilada més sexi de les setmana de París ha presentat diverses col·leccions de roba interior, una més 'denim' amb 'shorts' que combinen amb sostenidors, seguida pel canvi de música de models més suggerents, amb granotes transparents, cotilles de pedreria amb més volums i cuir. I també, la línia de biquinis i banyadors, i finalment, una altra amb més puntes i tons 'nude'. 

Natalia Vodianova, dissenyadora de llenceria

La model russa Natàlia Vodianova ha assistit a la desfilada de la firma amb qui col·labora des de fa anys. En aquest cas s'ha presentat la setena col·lecció càpsula de la model, que arribarà a les botigues al maig. Vodianova ha pres com a referència el Perú. "La inspiració sorgeix de les experiències personals", va apuntar la model, que va veure la llum en un viatge a aquell país amb motiu de l'exposició que el fotògraf Mario Testino va realitzar sobre vestits natius de la regió de Cuzco.

Notícies relacionades

Taronges, vermells, grocs i blaus d'una tonalitat intensa, amb algunes plomes a manera d'adorn, integren una col·lecció en què el repte, segons explica, era trobar el punt mitjà entre la idea i el fet d'aconseguir peces "que es rentin fàcilment i no es destrossin en un parell de setmanes". Per a la model la col·lecció "és única perquè no atrau un sol tipus de dona. Comença en la nena que escull el seus primers sostenidors ajudada per la seva mare i segueix fins a la mare que compra una cosa per a ella mateixa o fins i tot per a la seva", afirmava. 

Etam va retransmetre el 'show' via 'streaming'. Aquest és el vídeo de la desfilada: