Iker Casillas penja una foto amb el seu fill
"Benvingut al meu món, Martín", ha escrit el porter del Reial Madrid

Iker Casillas penja una foto amb el seu fill /
“Benvingut al meu món, Martín”. D'aquesta manera dóna la benvinguda el porter del Reial Madrid Iker Casillas al seu fill, nascut divendres passat 3 de gener. “Qui m'havia de dir als meus 32 anys de vida que el millor regal possible que em farien els Reis Mags seria ara i no quan tenia l'edat de la innocència”, explica a través de la seva web Casillas.
El nen i la mare, en perfecte estat
Martín Casillas Carbonero, el primer fill de la parella, va néixer divendres, mitjançant cesària, al voltant de les 15.00 hores, i va pesar 3.850 quilos. Tant el nen com la seva mare, Sara Carbonero, es troben en perfecte estatSara Carbonero i descansant, segons va explicar el seu representant. La presentadora va ingressar divendres passat, a les 8 hores, a la clínica Ruber Internacional de Madrid per donar a llum, acompanyada del futbolista, que va cancel·lar el seu viatge amb el seu equip a Qatar per disputar un partit amistós.
- Pensions Natalia de Santiago sobre la jubilació: «Tenim un problema si deixem els diners quiets al banc»
- Fiscalitat ¿Quines despeses del cotxe em puc desgravar en la declaració de la renda?
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- INvestigació A la presó el matrimoni que tenia tancats els seus tres fills a Oviedo
- Els 10 vestits més bonics (i memorables) de la història de la Met Gala
- Desenes de canals de YouTube amaguen continguts gore, fetitxistes i macabres en suposats vídeos per a infants
- Del 'chemsex' al 'slam': creix l’ús de drogues per via intravenosa durant les relacions sexuals
- Guerra comercial Catalunya s’organitza per minimitzar l’efecte dels aranzels cap a les 1.200 empreses alimentàries que exporten als EUA
- Electricitat Causes de l’apagada i solucions perquè no es repeteixi: els experts vaticinen què passarà a partir d’ara a Espanya
- Tiktok Un cuiner xinès destapa quin és el client més rendible en un bufet i el que menys