NOU CONCEPTE GURMET
Un fill de Dyango obre un restaurant
Un fill de Dyango obre un restaurant_MEDIA_1 /
El restaurant Milo Grill ha obert les seves portes a Barcelona de la mà del xef Lluís Llunas, fill del cantant Dyango, i del seu propietari Carlos Trigo (tots tres a la foto). Al nou espai, de 500 metres quadrats de superfície, s'hi diferencien tres ambients: el gastrobar, en què els plats s'acompanyen d'un bon maridatge; la zona del restaurant amb un imponent grill, i el lounge, on es podran degustar combinats i còctels en un ambient de música en directe. Entre els nombrosos famosos que van anar dijous a la inauguració hi havia el blaugrana Adriano Correia; el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu; l'exjugador de bàsquet Roberto Dueñas; l'exfutbolista Pichi Alonso i el tennista Tommy Robredo, entre altres convidats.
- Lluita contra el frau Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- PRIMER ANIVERSARI Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- lliga f Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- TENNIS Alcaraz s’acomiada en quarts de final i deixa orfe Madrid
- Copa Amèrica de vela Una regatista d’estirp a l’equip espanyol
- lliga f Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- Apunt Queden cinc finals