'Cuore' enxampa Velencoso i Corberó

La revista desvela que el model va passar una nit a casa de l'actriu

La revista {’Cuore’} de la setmana del 20 al 26 de novembre.

La revista {’Cuore’} de la setmana del 20 al 26 de novembre.

1
Es llegeix en minuts

El setmanari 'Cuore', a la venda des de dimecres, publica que el model Andrés Velencoso, de 35 anys, ha passat una nit a casa de l'actriu Úrsula Corberó, de 24. A les pàgines del reportatge es veu com Velencoso entra al portal de l'edifici madrileny on viu Corberó amb la màxima discreció possible. Una gorra de beisbol li serveix per passar desapercebut; porta un jersei blau marí, texans i vambes, i a la mà esquerra sosté una bossa d'esport. Tots dos eren l'objectiu dels paparazzis des que a l'abril van pujar a Twitter unes fotos fetes a Tossa de Mar.

Notícies relacionades

Era de nit, però no semblava que l'actual noi Mango anés perdut buscant el portal. ¿No era la primera vegada que hi entrava? Aquell dia, el 13 de novembre, la intèrpret va visitar el plató d''El hormiguero' amb els seus companys de repartiment a '¿Quién mató a Bambi?' Quim Gutiérrez i Clara Lago, i va ballar imitant una de les seves cantants favorites, Beyoncé. L'endemà, l'exnòvio de Kylie Minogue va sortir vestit amb la mateixa roba, amb la mateixa gorra i amb la mateixa bossa. Va mirar a una banda i a l'altra, i va desaparèixer pel carrer camí d'un gimnàs pròxim. Poc després, va entrar al pis la mare de l'actriu, que va estar una estona amb la seva filla abans que aquesta sortís de l'edifici arrossegant una maleta.

La revista també publica un especial que repassa l'estil amb què algunes celebritats passegen el seu embaràs, com Drew BarrymoreGwen StefaniAmaia SalamancaKate Winslet i Sara Carbonero, entre altres famoses, i una àmplia entrevista amb Jennifer Lawrence i Liam Hemsworth, protagonistes de la pel·lícula 'Los juegos del hambre: En llamas', que arriba aquest divendres als nostres cines. La secció de moda presenta les últimes novetats en roba, llenceria i complements per encarar l'hivern, i la de bellesa mostra pas a pas com aconseguir una preciosa cua i un maquillatge d'inspiració oriental, a més de productes per tenir unes pestanyes més boniques.