El ball de graduació d'Obama

'Time' publica fotos del 1979 de l'ara president amb qui va ser la seva parella a la festa de fi de curs

La revista inclou una afectuosa dedicatòria del dirigent a la nòvia del seu amic

Barack Obama amb Megan Hugues, de blau, i la seva parella d’amics, Greg Orme i Kelli Allman, en una de les fotos publicades per ’Time’.

Barack Obama amb Megan Hugues, de blau, i la seva parella d’amics, Greg Orme i Kelli Allman, en una de les fotos publicades per ’Time’.

1
Es llegeix en minuts

La vida passada de Barack Obama és, des que va accedir a la presidència dels EUA, tema que sempre dóna que parlar. La recurrent polèmica sobre la seva partida de naixement, la seva relació amb l'islam, amb la família blanca de la seva mare o amb la família del seu pare a Nigèria han omplert pàgines. Ara la revista Time ha aconseguit unes imatges del jove Obama, el 1979, a la festa de graduació del col·legi Punahou de Hawaii al qual assistia. Unes fotos en què apareix amb la noia amb qui va anar al ball de fi de curs i una parella amiga.

Les imatges les tenia Kelli Allman, llavors parella de Greg Orme, amic i company de bàsquet d'Obama. "Eren com a germans", diu Allman a la revista. Al ball --una tradició als Estats Units--, Allman i Orme van anar-hi junts mentre que Obama es va presentar amb Megan Hugues, una amiga que estudiava en una escola per a noies.

"Ets molt dolç i sexi"

Notícies relacionades

En la seva edició d'aquesta setmana, la revista també publica l'afectuosa dedicatòria que Obama, que llavors tenia 17 anys, li va escriure a l'anuari del col·legi a Allman. "Ha estat genial conèixer-te. Ets molt dolç i sexi. No sé per què Greg vol passar temps amb mi", fa broma Obama. "Mereixes alguna cosa millor que pallassos com nosaltres. Fins i tot rius dels meus acudits", afegeix. L'ara president acaba la seva dedicatòria dient-li que espera seguir en contacte amb ella. "Truca'm un dia, encara que Greg no hi sigui i et convidaré a menjar".

Una dedicatòria que a les xarxes socials ja ha fet parlar molt. Hi ha qui hi ha vist un intent del cap de la Casa Blanca de treure-li la nòvia al seu amic.