Què es pot menjar a El Celler de Can Roca

Joan Roca tria per a EL PERIÓDICO diverses creacions d'aquesta temporada del que ha estat elegit millor restaurant del món

El plat de Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, ’Tota la gamba’.

El plat de Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, ’Tota la gamba’.

1
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO / Barcelona

Les 2.000 trucades que va rebre el telèfon d'ElCeller de Can Roca dimarts, l'endemà decoronar-se com el millor restaurant del món, perseguien el mateix: una taula a l'establiment deGirona, una experiència única que se succeeix al llarg dels plats dels dosmenús degustació (un costa 135 euros i l'altre, 165), a quin més original, trencador, divertit, complicat, saborós...Tecnoemocional, en fi.

Notícies relacionades

Mentre acaba de perfilar els últims serrells del'òpera gastronòmica 'El somni'El somniproduïda perMediapro(dilluns, alCentre d'Arts Santa Mònica),Joan Roca ha escollit per a EL PERIÓDICO diverses propostes del menú degustació, entre les quals mai falta la gamba, "producte fetitxe" que revisen cada any.

>> Llegiu la informació completasobre què es pot menjar a El Celler de Can Roca a e-Periódico.