Què es pot menjar a El Celler de Can Roca
Joan Roca tria per a EL PERIÓDICO diverses creacions d'aquesta temporada del que ha estat elegit millor restaurant del món

El plat de Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, ’Tota la gamba’.
Les 2.000 trucades que va rebre el telèfon d'ElCeller de Can Roca dimarts, l'endemà decoronar-se com el millor restaurant del món, perseguien el mateix: una taula a l'establiment deGirona, una experiència única que se succeeix al llarg dels plats dels dosmenús degustació (un costa 135 euros i l'altre, 165), a quin més original, trencador, divertit, complicat, saborós...Tecnoemocional, en fi.
Mentre acaba de perfilar els últims serrells del'òpera gastronòmica 'El somni'El somniproduïda perMediapro(dilluns, alCentre d'Arts Santa Mònica),Joan Roca ha escollit per a EL PERIÓDICO diverses propostes del menú degustació, entre les quals mai falta la gamba, "producte fetitxe" que revisen cada any.
>> Llegiu la informació completasobre què es pot menjar a El Celler de Can Roca a e-Periódico.
- Enquesta eleccions generals Espanya: Sumar i Junts perdrien la meitat dels seus escons després de dos anys de suport a Sánchez
- Successos Mor un turista francès durant el seu comiat de solter a Sils
- El 62% d’espanyols reclamen eleccions, entre ells un 40% de votants del PSOE
- La intrahistòria d’un canvi d’actitud Lamine sedueix Nico Williams
- Reforma de la llei Ultimàtum de Junts a Collboni pel 30% d'habitatge protegit: si no pacten abans d'agost, s'ajorna al 2028
- Bon Preu construirà un centre logístic a Parets del Vallès
- El repte d’atraure talent jove marca l’obertura del SIL
- BCN acull el primer Fòrum per a la Pau i la Seguretat a Europa
- Javier Escribano: "Estem explorant inversions industrials a Catalunya"
- L’FMI obriràla seva primera seu d’Espanya a València