Una marca de xocolata ressuscita Audrey Hepburn

La protagonista d''Esmorzar amb diamants' protagonitza un anunci 20 anys després de morir

Una marca de xocolata torna a ’rodar’ amb la mítica actriu. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La marca de xocolates Galaxy li ha ofert un nou paper a Audrey Hepburn, just quan s'han complert 20 anys de la seva mort. La protagonista d''Esmorzar amb diamants' i 'Vacances a Roma' ressuscita de la mà de la tecnologia CGI (imatges generades per ordinador) i apareix en un espot d'un minut, jove, radiant i encantadora enfilada a un autobús que recorre la costa italiana als anys 50.

Notícies relacionades

Els fills de la mítica actriu han donat el seu consentiment per a l'anunci. Sean Ferrer i Luca Dotti han explicat que la seva mare estaria "orgullosa" amb el seu nou paper, ja que l'actriu era una autèntica fan de la xocolata. "L'anunci capta la seva divertida forma de ser i esperem que l'audiència el disfruti tant com les seves pel·lícules".

La jove protagonista de l'anunci, que viatja en un autobús per la costa italiana, es mor de ganes de disfrutar de la seva rajola de xocolata. Però el vehicle té un petit accident i és llavors quan la 'rescata' en el seu descapotable un jove molt ben plantat jove. De fons sona 'Moon river'.