Final del rumor alimentat a Internet

Shakira i Piqué desmunten les tafaneries sobre una crisi

3El futbolista atura el rumor d'un embolic amb Bar Refaeli penjant a Twitter una foto amb la cantant

Shakira, Piqué, Cesc i la seva nòvia, la libanesa Daniella Seeman, dimecres a la nit a l’Hotel W.

Shakira, Piqué, Cesc i la seva nòvia, la libanesa Daniella Seeman, dimecres a la nit a l’Hotel W. / TWITTER

3
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO
BARCELONA

una imatge val més que mil rumors. Un lema que coneixen béGerard PiquéiShakira, que han fet servir una foto com a arma definitiva per desfer la bola de neu que creixia i creixia alimentant-se amb la llegenda que estaven en crisi i que ell l'havia enganyat amb una altra, ni més ni menys que amb la supermodelBar Refaeli. El blaugrana la va penjar dimecres a última hora de la nit al seu compte de Twitter amb la frase «Disfrutant d'una gran nit», perquè la veiessin a l'instant els gairebé 2,9 milions de seguidors que té, i al mateix tempsShakira també la va penjar en el seu, de manera que 16 milions de persones més (les que la segueixen a la mateixa xarxa social) van tenir constància de la imatge que desmenteix lawaka-crisi, elwaka-engany i qualsevol altrewaka-rumor que s'hi assembli.

UN 'HASHTAG' PROPI / Per si algú tenia dubtes -perquè n'hi ha hagut, i bastants-, la parella ja s'havia deixat veure passejant pel parc Güell el mateix dimecres a la tarda en actitud afectuosa, sense amagar-se de ningú, com acostumen a fer. El remat va arribar gairebé a mitjanit, amb la imatge en què apareixen els nòvios (de 25 i 35 anys) agafats de la mà, ella asseguda sobre ell, al costat deCesc Fàbregas i la seva nòvia, la libanesaDaniella Seeman, de 36 anys (exdona d'un xeic àrab amb qui té dos fills), durant el sopar que la plantilla del Barça va celebrar al bar Eclipse, al pis 26 de l'Hotel W.

Ningú sap gaire bé com i per què va néixer el rumor que fins i tot donen per bo alguns taxistes de la ciutat. Només se sap que, com succeeix en aquests temps 2.0, la força de Twitter va ser decisiva. Es va arribar a crear elhashtag#barshakira, que ajuntava els noms de les dues dives. Es va convertir entrending topic mundial i això va fer que algun mitjà insinués tímidament que existia una relació entre la model i el futbolista. ¿Alguna base sòlida? Cap. Només que hi havia una suposada crisi entre la cantant i el central blaugrana, que l'exnòvia deLeonardo DiCaprioés tan culer que gairebé cada vegada que visita Barcelona va al Camp Nou, que algú un dia els va presentar i van intercanviar telèfons, que va venir a Barcelona just quanShakiraestava de viatge... Lalògica portava, doncs, a donar per fet que se n'han anat al llit, malgrat que el mateix es podria dir d'ella i deCesc,un dels jugadors amb qui té més tracte al vestidor blaugrana. En aquest cas, ningú ha pensat en un embolic entre tots dos.

DEL 'WAKA-RUMOR' A LA 'WAKA-FOTO' / Però el focus s'ha centrat enPiqué, que ha mantingut silenci durant tots aquests dies, cosa que ha provocat certs dubtes en el seu entorn pròxim, que sempre ha proclamat que la seva relació amb la colombiana és sòlida com el granit. Potser va ser aquest l'error, perquè la mentida es va expandir malgrat que la israeliana ho va negar de viva veu divendres passat i malgrat que no existeix constància de cap rastre fiable com els molts que va anar deixant quan es veia en secret ambShakira-i que, per cert, els pocs periodistes que els coneixien no van difondre per respecte a tots dos i a les seves parelles, ja que ells asseguraven que seguien amb elles.

Notícies relacionades

Tan bon punt el jugador va publicar a Facebook la foto en què tots dos celebraven junts i amb les respectives famílies i amics l'aniversari de tots dos (van néixer el mateix dia, un 2 de febrer), es van saber els detalls de la història, iniciada mesos enrere, com va fer aquest diari.

Aquellwaka-rumors'havia convertit enwaka-notícia gràcies a una foto. Aquesta vegada, el rumor ha deixat de ser notícia per una altra foto. N'hi haurà més, però només tindran a veure ambShakira iPiqué.