FIDEL AL FORN
El pastisser Oriol Balaguer es converteix en forner

El pastisser Oriol Balaguer es converteix en forner_MEDIA_1
El pastisser Oriol Balaguer (foto) ha obert el forn Classic Line a Sarrià. En aquest establiment pretén unir els conceptes clàssics del pa amb propostes creatives, afegint-hi ingredients com pipes, olives, taronja i xocolata. Així, se suma a una sèrie de creadors que han impulsat la cultura del pa a Barcelona en els últims anys amb locals com Turris, Baluard i Forn Trinitat.
- A Ceuta Mor Abdou Ngom, icona de la crisi migratòria per l’abraçada viral a una voluntària de la Creu Roja
- Comerç BCN descarta comprar El Centre de la Vila i deixa pendent el seu futur
- Incivisme Un prostíbul en un pis del carrer d’Aragó causa enuig al Clot
- Dret de rectificació del FC Barcelona
- patrimoni La icònica xarcuteria Puig de Sant Andreu continuarà despatxant
- HEREDITÀRIA Insomni familiar fatal, la malaltia que treu el son i ha matat 35 persones d’una mateixa família a Jaén
- Concentració Feijóo crida a manifestar-se avui a Madrid "per la democràcia"
- Protesta de jutges i fiscals ‘Las mil y una togas’ es planten 10 minuts
- Les Forces Armades celebren el seu dia a Tenerife
- Apunts polítics de la setmana Ayuso i Feijóo, de campanya (per separat)