SOPAR DE LUXE EN TERRA FERMA
La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer

La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer_MEDIA_1 /
La Sala dels Miralls del Liceu es va transformar dijous en el restaurant d’un creuer de luxe: vaixelles, estovalles i mobles com els del vaixell, i una ambientació marina amb crits de gavines inclòs. El motiu va ser el sopar que es va servir a membres de la burgesia catalana per presentar els creuers gastronòmics de Silversea, que ha elegit cinc xefs de la cadena Relais & Châteaux per amenitzar dues rutes que es faran el 2010: Mònaco-Southampton i Lisboa-Mònaco. Aquests viatges seran els únics amb tants cuiners amb estrella Michelin: dues de d’Eyvind Hellström(restaurant Bagatelle, a Oslo) i una d’Erwan Louaisil(El Castell de Ciutat, a la Seu d’Urgell),Julian Lahire(Auberge du Moulin Hideux, a Noirefontaine) iJacques Thorel(L’Auberge Bretonne, a La Roche Bernard).
- Tecnologia «Guanyava 150 K a l’any, ara sobrevisc venent a eBay»: l’enginyer que va perdre la feina per la IA
- Mossos identifica el santvicenti desaparegut com el jove mort atropellat a Viladecavalls fa deu dies
- Baralla a cops de destral i pales a Lloret de Mar
- La factura de l’energia nuclear
- Canvis en l’ordenança de civisme Barcelona deixarà de multar les prostitutes i castigarà més els clients i publicitar sexe de pagament