SOPAR DE LUXE EN TERRA FERMA

La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer

La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer_MEDIA_1

La Sala dels Miralls del Liceu es disfressa de restaurant de creuer_MEDIA_1 / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
F. IMEDIO

La Sala dels Miralls del Liceu es va transformar dijous en el restaurant d’un creuer de luxe: vaixelles, estovalles i mobles com els del vaixell, i una ambientació marina amb crits de gavines inclòs. El motiu va ser el sopar que es va servir a membres de la burgesia catalana per presentar els creuers gastronòmics de Silversea, que ha elegit cinc xefs de la cadena Relais & Châteaux per amenitzar dues rutes que es faran el 2010: Mònaco-Southampton i Lisboa-Mònaco. Aquests viatges seran els únics amb tants cuiners amb estrella Michelin: dues de d’Eyvind Hellström(restaurant Bagatelle, a Oslo) i una d’Erwan Louaisil(El Castell de Ciutat, a la Seu d’Urgell),Julian Lahire(Auberge du Moulin Hideux, a Noirefontaine) iJacques Thorel(L’Auberge Bretonne, a La Roche Bernard).