XERRADA MUSICAL COM A 'POSTRES'

El restaurant Tramonti organitza menús dedicats a l'òpera

El restaurant Tramonti organitza menús dedicats a lòpera_MEDIA_1

El restaurant Tramonti organitza menús dedicats a lòpera_MEDIA_1 / ÁLVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

¿Què té a veureFidelio,deBeethoven,amb elsmedaglioni di vitello alle fine erbe?Doncs el restaurant Tramonti 1980, un dels italians més prestigiosos de Barcelona, i l'exbarítonRamón Gener,Sete,que un parell de vegades al mes delecta els comensals que han optat pel menúoperístic,que té com a postres una amena xerrada sobre la lírica. Amb l'ajuda d'un senzill equip de música,Seteexplica anècdotes, riu i fa riure, canta, gesticula... Unshowmanenciclopèdic. Dilluns passat va debutar comentant l'única òpera que va crear el geni alemany; un aperitiu abans que entri en cartell al Liceu dilluns que ve. Va aconseguir un ple total i una ovació efusiva. Li tocarà el torn al verisme italià al juny i aPuccinii a l'obraTurandotal juliol.GiulianoiFranco Lombardo,amos i senyors del Tramonti (a la foto, ambSete), estanallegri.Itroppo,clar. F. IMEDIO