EL XEF IMPORTARÀ L'EXITOSA FÓRMULA D'ENTREPANS A LA ITALIANA DE MADRID

Arola obrirà al setembre un restaurant informal a Barcelona

1
Es llegeix en minuts

Sergi Arolatorna a desembarcar a Barcelona. Primer va ser el restaurant de l'Hotel Arts i ara, un establiment informal, la Paninoteca d'E, al carrer de Rosselló, molt a prop del passeig de Gràcia. Allà al setembre obrirà un local amb una fórmula que triomfa a Madrid per partida doble: als carrers de Juan Bravo i Velázquez. A la capital catalana, com a Madrid, el pastisserPaco Torreblancahi tindrà un espai propi.

La Paninoteca d'E no té res a veure amb La Broche, el restaurant que li ha donat la glòria gràcies a les dues estrelles Michelin (l'únic a la capital, juntament amb el Santceloni deSanti Santamaria,amb aquest honor). "És un espai divertit, informal, sense pretensions, perquè la gent s'hi senti a gust sense més històries. Volem que formi part de l'oferta quotidiana, cosa que hem aconseguit a Madrid", afirma el xef català.

La carta està dominada per desenes de varietats depaninos,entrepans italians fets amb ingredients de primera. Des d'originals receptes (com latortadel Casar amb espinacs i oli de tòfona), fins a les anomenades mediterrànies i tradicionals (amb embotits i fumats). Amanides i racions completen l'oferta. Lluny, doncs, dels típicsfast food.

PRESÈNCIA A ALACANT I

com a Madrid, el nou restaurant tindrà uncornerdeTorreblanca."Estic molt orgullós de la col.laboració ambPaco.Ser el seu soci professional és el millor que m'ha passat a la vida", sub-

Notícies relacionades

ratllaArola,que tindrà al seu torn un raconet en una pastisseria de somni que el reboster alacantí obrirà ben aviat al passeig de la Habana madrileny.

El xef vol ampliar la Paninoteca d'E per Espanya, convençut de la bondat d'una proposta que té una versió més atrevida a Roses: el Vi Cool. "Vam obrir al febrer i n'estic contentíssim, però s'ha de deixar madurar". FERRAN IMEDIO