POSPOSADA LA GIRA PER FRANÇA

Luz Casal és operada d'urgència d'un càncer de mama en una clínica madrilenya

1
Es llegeix en minuts
EFE / MADRID

La cantant i compositora gallega Luz Casal ha hagut de ser intervinguda recentment, i amb caràcter d'urgència, d'un càncer de mama, segons ha informat avui en un comunicat la promotora de concerts Limac Producciones.

Aquesta situació obliga la cantant, intervinguda a la Clínica Rúber Internacional de Madrid, a posposar la seva imminent gira francesa, que havia de començar l'1 de febrer, així com els concerts que tenia previst fer a Suïssa, Holanda, Portugal i una sèrie d'actuacions a Espanya inicialment programades per al primer semestre d'aquest any.

Segons el comunicat, Luz Casal "es mostra amb forces per enfrontar-se a aquest revés i ha manifestat tenir unes ganes 'boges' de tornar als escenaris".

12 actuacions a França

El mes d'octubre passat la cantant va acabar una sèrie de cinc concerts al teatre La Cigale de París, amb què va captivar el públic amb un repertori intimista i nombroses referències a la capital francesa. La cantant, la primera artista pop espanyola que omple aquesta sala cinc dies seguits, tenia previst dotze actuacions a França durant els pròxims dos mesos.

Notícies relacionades

La gallega, de 48 anys, es va consagrar com una de les millors cantants de rock a Espanya, després del llançament deLuz V(1989), el seu cinquè disc. Un any més tard va publicarA contraluz,un àlbum en què hi ha inclosos els dos temes que va interpretar a la pel·lículaTacones lejanosde Pedro Almodóvar.

L'octubre del 2004, va publicar el seu últim treball fins al moment,Sencilla alegría,el desè de la seva carrera.

Temes:

Luz Casal