CERIMÒNIA ROMANA

Elle Macpherson s'envolta de famosos en el bateig del seu fill

1
Es llegeix en minuts

Elle Macphersonfa més de 20 anys que viatja pel món com a model. L'australiana de la generaciófashion café,de 43 anys, ha acumulat en aquestes dues dècades de treball transoceànic amistats de totes les condicions socials. Latopva batejar ahir a Roma el seu fillAurelius Cy,de 3 anys, i fins allà van viatjar part dels seus amics. Concretament, els de condició social alta.

La cerimònia es va oficiar a l'església de Santa Maria la Major i allà hi havia el príncepAndrea Casiraghi,amb la seva nòvia,Tatiana Santo Domingo;l'excantantVictoria Beckham,que hi va anar sense el marit; el matrimoni format per l'hereva de l'imperi del cristall de Swarovsky,Fiona Swarovsky,iKarl Heinz Grasser,el ministre de Finances austríac, iJemina Khan,actual parella de l'actorHugh Grant.

Notícies relacionades

El petitAureliusés fruit de la relació de la model amb l'empresari suísArpad Busson,amb qui es va casar el 2000 i amb qui té un altre fill,Arpad Flynn,de 8 anys. Malgrat que la parella va anunciar la seva separació via comunicat de premsa el juliol del 2005, mantenen una relació cordial (a la foto, latop,ambAureliusa coll, i l'empresari, després de la cerimònia).

La model i l'empresari van firmar una nota conjunta en què deien que seguien sent "els millors amics del món" i que havien decidit passar "un temps separats" per poder analitzar el seu futur.