Estacionament

L’1 d’abril s’habilita la zona taronja a la platja de Gavà

Aquest estiu s’han incrementat el nombre de places d’aparcament, que en total en sumen 650

L’1 d’abril s’habilita la zona taronja a la platja de Gavà

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) activarà l’1 d’abril la zona taronja a la platja, a més aquest estiu s’han incrementat el nombre de places d’aparcament a l’ampliar-se als carrers Vandellòs, Cunit (entre els carrers Blanes i Cadaqués) i Labors Agrícoles, i sumen així en total 650 places.

D’aquesta manera, durant els caps de setmana i dies festius fins al 25 de setembre de 9 a 21 hores, només podran estacionar en aquestes zones els vehicles censats al municipi, així també com els vehicles de rènting i cotxes d’empresa dels ciutadans de Gavà. La zona taronja estarà distribuïda als carrers Atmella, Salou, Escala, Palamós, Arenys, Roses, Garraf, Amposta, Palafrugell, Cunit, Vandellòs, Labors Agrícoles, Alcanar i Cubelles.

En els pròxims dies, els establiments comercials i de restauració de Gavà Mar podran oferir als seus clients autoritzacions per estacionar, en nom i temps limitat, per les zones d’aparcament restringit. D’altra banda, s’habilitarà de nou l’aparcament de l’avinguda Europa núm. 36, on podran estacionar els vehicles censats a Gavà i els ECO i ZERO de qualsevol municipi.

Notícies relacionades

Aquesta zona s’avança al dispositiu de mobilitat sostenible que es posarà en marxa el 3 de juny, quan comença la temporada d’estiu i platges.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà