Per fases

Gavà renova la zona esportiva Can Torelló per 1,2 milions d’euros

A més, a mitjans de febrer, es canviarà l’herba artificial del camp 1 de futbol i al juliol es continuarà amb l’ordenació de l’aparcament

Gavà renova la zona esportiva Can Torelló per 1,2 milions d’euros

ElBruguersDigital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà (Baix Llobregat) ha iniciat un procés de remodelació per fases de la zona esportiva Can Torelló, que s’allargarà fins a finals d’any i que compta amb una inversió d’1,2 milions d’euros.

La primera fase ja es troba en execució i consisteix en el paviment dels accessos i arreglar la zona de jocs infantils. A més, a mitjans de febrer, es canviarà l’herba artificial del camp 1 de futbol i al juliol es continuarà amb l’ordenació de l’aparcament.

Més del 50% del total de la inversió anirà destinada a la millora energètica de l’equipament esportiu, que se centrarà en l’aigua calenta per a les dutxes i la il·luminació dels camps. Els Fons Next Generation, que subvencionen part de la inversió, permetran substituir la caldera de propà per un sistema d’aerotèrmia, i es canviaran els fanals exteriors i de l’edifici per serveis led.

Notícies relacionades

Un altre dels grans canvis serà la instal·lació de les plaques fotovoltaiques que generaran part de l’electricitat necessària per a l’equipament i permetrà reduir el consum d’un 55%. També s’instal·laran aparcaments segurs per a bicicletes, aprofitant la connexió amb el carril bici que enllaça amb el nucli urbà, Gavà Mar i l’estació de tren de la ciutat.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà