On Catalunya

Reciclatge i sostenibilitat

Una operació de recollida de «basularesa» neteja 13 kg de residus estivals a les platges de Gavà

Es tracta d’una iniciativa del projecte ‘ALLIBERA, units contra la basuralesa’, creat per SEU BirdLife, en aliança amb Ecoembes, i en col·laboració amb Fedefarma

Una operació de recollida de «basularesa» neteja 13 kg de residus estivals a les platges de Gavà

fedefarma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El projecte ‘ALLIBERA, units contra la basuralesa’ ha actuat aquesta setmana a les platges de Gavà (Baix Llobregat) i ha netejat al voltant de 13 quilos de residus a les sorres de la platja. L’operatiu està creat per l’ONG SEU BirdLife, en aliança amb Ecoembes, i vol promoure l’economia circular a través del reciclatge dels envasos per alliberar la natura d’escombraries.

En aquesta ocasió, l’actuació a les platges de Gavà-Mar ha comptat amb la col·laboració personal de la cooperativa farmacèutica Fedefarma, que té un dels seus centres logístics i la seu social a Gavà. D’aquesta manera, durant quatre hores, representants i personal de la farmacèutica van recollir els residus i, posteriorment, ajudats per una monitora del projecte ‘ALLIBERA’, van classificar per tipologies per al seu posterior reciclatge.

Notícies relacionades

«Aquesta acció s’emmarca en el compromís mediambiental de la cooperativa, que fa indispensable compatibilitzar l’activitat amb la sostenibilitat» explica la cooperativa a través d’una nota de premsa. Es tracta d’una iniciativa «que se suma a altres esforços destinats a reduir l’impacte en l’entorn, com és la instal·lació de plaques solars a tots els centres logístics de Fedefarma, la contractació de subministrament elèctric amb garantia d’origen verd o l’aposta per la reducció del paper en les seves comunicacions».

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà Platges