Infraestructures

La sala de fitnes de l’Estadi Municipal la Bòbila de Gavà es reformarà íntegrament

Els treballs, amb una inversió de 300.000 euros, comportaran l’ampliació de la sala, el seu condicionament i la substitució de totes les màquines

La sala de fitnes de l’Estadi Municipal la Bòbila de Gavà es reformarà íntegrament
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mes de setembre vinent començarà la reforma integral de la sala de fitnes de l’Estadi Municipal la Bòbila de Gavà (Baix Llobregat), una intervenció que busca donar resposta a «una àmplia demanda» per part de les persones usuàries de la instal·lació i que suposarà la transformació radical de la sala i de les màquines.

L’abast de l’acció, que compta amb una inversió total d’uns 300.000 euros, obligarà a aturar el servei uns cinc mesos aproximadament. La data exacta dels treballs està pendent de concretar, a l’espera de tancar els últims detalls amb l’empresa adjudicatària de les obres i l’adequació de l’espai esportiu.

El primer paquet de millores, previ a la renovació de la maquinària, contempla ampliar la sala en 30 metres quadrats (pujant a un total de 307), renovar el paviment tècnic, l’enllumenat de llums led, la megafonia, el taulell de recepció (que s’ubicarà a la part central de la sala), la porta d’accés, l’adequació de sostre i parets, pintar l’espai i posar un mirall nou de terra a sostre a la zona de pes lliure.

Finalitzada l’adequació de l’espai, es renovarà la maquinària de la sala mitjançant arrendament per un període de quatre anys. Això, apunta el consistori, «facilitarà la substitució de les màquines de forma més continuada». Aquest arrendament suposaria una inversió quadriennal de 204.000 euros, que també inclouen la renovació de les bicicletes ‘indoor’ de la nova piscina municipal.

Afectacions per als abonats

Mentre la sala de fitnes estigui tancada, les persones abonades a l’Estadi no rebran la factura o bé es farà la devolució proporcional en relació amb el període de tancament i la modalitat del seu abonament.

Les persones amb abonament general, pagaran la quota de l’abonament de piscina, o bé es farà la devolució de l’import proporcional en relació amb el període de tancament i la modalitat del seu abonament (prenent com a base la diferència entre la quota general i la d’abonament de piscina). Les persones amb abonament de piscina no tindran cap afectació.

D’altra banda, durant el temps de tancament de la sala es podrà fer ús de la pista d’atletisme de l’Estadi, sense cost i prèvia reserva.

Notícies relacionades

Així mateix, mentre el servei estigui afectat, només es tramitaran altes d’abonament de piscinaQuan es reobri la sala, es podrà sol·licitar el canvi a una altra modalitat d’abonament.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà