ESTIU POSTCONFINAMENT

Gavà adapta les seves propostes de lleure infantil i juvenil a un estiu postcoronavirus

Les activitats s'ajustaran a les normatives dictades per les autoritats sanitàries i inclouran opcions lúdiques, esportives i culturals

Perquè les famílies no hagin d'assumir el cost que suposa l'adopció d'aquestes mesures, l'ajuntament obrirà una convocatòria específica

casal-terrassa

casal-terrassa / Ajuntament de Terrassa (Premsa)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà i les entitats del municipi han programat les diferents activitats infantils i juvenils que s’oferiran aquest estiu, que es fan aquest any més necessàries que mai després de gairebé tres mesos de confinament i amb els infants necessitats de recuperar aquests vincles socials i disfrutar a l’aire lliure.

Les activitats estaran, per tant, adaptades a les normatives de prevenció i higiene dictades per les autoritats sanitàries. No obstant, des de l’ajuntament asseguren que el cost que suposa l’adopció d’aquestes mesures no repercutirà en el cost de les activitats per a les famílies, i per a això s’obrirà una convocatòria específica d’ajuts.

Pel que fa a la programació, s’oferiran activitats als casals de lleure, colònies i activitats culturals i esportives. Entre aquestes destaquen l’organització del casal d’estiu a Ca n’Espinós, que tindrà lloc a l’escola Jacme March, així com les activitats programades al barri d’Ausiàs March i un casal de lleure a l’agost al Casal Municipal de Can Tintorer.

Casals esportius i artístics

L’Espai Jove La Casa Gran s’afegeix a aquesta oferta d’activitats per als més joves amb una varietat de tallers i cursos, i tanquen l’oferta municipal els tallers assistits per a joves de primària i secundària. Hi haurà, a més, diversos casals esportius, que inclouran tant el casal municipal d’esports com els campus organitzats per diferents clubs de la ciutat.

Notícies relacionades

Altres activitats, com el Casal Artístic de l’Espai Margall, repeteixen aquest any després de l’èxit de la seva programació durant el mes de juliol i les escoles de música i de pintura completen l’oferta amb un diverses activitats especialitzades. Totes les activitats, així com el seu procés d’inscripció i horari, es poden consultar a la pàgina web municipal.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA