TORNADA A L'ESCOLA

L'ampliació de l'Institut Escola Gavà Mar podria entrar en funcionament aquest mateix curs

L'alcaldessa, Raquel Sánchez, afirma que l'ampliació també dona resposta «a les necessitats creixents de més places de secundària»

obres-a-linstitut-escola-gava-mar

obres-a-linstitut-escola-gava-mar

1
Es llegeix en minuts
Él Periódico

Segons va assenyalar aquest dijous 13 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, el director de serveis territorials del Baix Llobregat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Ballester,l’ampliació de l’Institut Escola Gavà Mar podria entrar en funcionament aquest mateix curs.

Ballester va visitar ahir les obres del centre educatiu i va assegurar en declaracions a ElBruguersDigital que els treballs «estan molt avançats, de fet estem sobre els terminis i tots pensem que al maig ja estarà finalitzada tota l’ampliació i, segons ens ha dit l’arquitecte del projecte, podrà entrar en funcionament aquest mateix curs».

Segons publica el mitjà local, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que també va visitar ahir el centre educatiu, va mostrar la seva satisfacció per l’acostament de l’entrada en funcionament d’aquesta ampliació.

Sánchez va destacar que l’Institut Escola Gavà Mar «no només satisfà les necessitats d’aquest barri, Gavà Mar, sinó quetambé dona respostes a les necessitats creixents de més places de Secundària».

La previsió inicial esperava que estigués per a l’inici de curs

Malgrat les paraules de Ballester, el cert és que la previsió inicial era que l’obra estigués acabada per a l’inici d’aquest curs.

Notícies relacionades

Miquel Zurriaga, director del centre, recorda, però, que «tot i que la nova obra absorbirà completament tota la secundària, que ara està en els dos mòduls prefabricats que tenim, durant dos o tres anys necessitarem menys un dels dos mòduls perquè tenim dos cursos triplicats i l’ampliació és exactament per un centre de doble línia, així que necessitarem el mòdul una miqueta tot i que sigui per laboratoris o tallers».

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Nou curs