INVERSIÓ PÚBLICA

El romanent de tresoreria de 2017 permet a Gavà invertir 6,2 milions més del previst

El consistori dedicarà part d'aquests fons a la millora dels equipaments municipals i de l'espai públic

laajuntament-incrementa-fins-a-25-milions-deuros-les-inversions-del-mandat

laajuntament-incrementa-fins-a-25-milions-deuros-les-inversions-del-mandat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els comptes del 2017 de Gavà s’han tancat amb un romanent de tresoreria de 6,2 milions d’euros, 5,8M€ dels quals es destinaran principalment a la millora dels equipaments municipals i de l’espai públic, així com a promoure actuacions de mobilitat sostenible. 

Entre les inversions més destacades hi ha la remodelació integral de parcs infantils alpasseig Maragall i alparc del Mil·lenni, per a la qual cosa s’invertirà un total de 400.000 euros.

Una altra inversió destacada és la posada en marxa de la Botiga Solidària, que centralitzarà la distribució d’aliments i productes de primera necessitat a les persones amb menys recursos, la qual cosa comptarà amb una dotació econòmica de 200.000 euros.

A més, es dedicaran 125.000 euros al’adquisició de vehicles municipals més sostenibles i es dedicarà un gruix de la inversió, 320.000 euros, a la millora i modernització d’equipaments esportius.

Entre les quals, s’hi inclou la creació d’una zona wellness a la nova piscina i la substitució del paviment de la pista interior del pavelló de Can Tintorer, on s’afegirà a més una nova sala d’activitats, així com millores a la pista d’atletisme de la Bòbila.

Les millores de l’equipament es completaran amb la inversió de 162.000 a la millora d’instal·lacions socioculturals, com l’espai cultural Casa American Lake o el local de l’AV Ausiàs March. El consistori planeja a més adquirir espais en dos immobles ubicats a la Rambla, que preveu enderrocar per connectar-los amb la Casa de les Família.

Millores en l’espai públic

Els fons procedents d’aquest romanent permetran invertir 1,2 milions d’euros més al Pla director de l’espai públic de Gavà Mar i destinar 1,9 milions a implementar un nou model de gestió de residus, amb una renovació de contenidors i vehicles.

La resta es dedicarà a obres de pavimentació i millora de la via pública, polígons industrials i camins agrícoles, així com a renovacions al Cementiri Municipal i a inversions en informàtica.

Notícies relacionades

L’Ajuntament dedicarà així mateix 175.000 euros a amortitzar crèdits amb proveïdors per reduir el deute públic, que se situa actualment en un 50%.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA