Esports

Torna aquest diumenge la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà

La prova s'adapta a tots els corredors amb tres circuits de diferents distàncies

Presentació de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà.

Presentació de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà. / AJUNTAMENT DE GAVÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà arriba aquest diumenge a la seva vint-i-tresena edició totalment consolidada al calendari català d'atletisme de llarga distància. És una prova pràcticament plana i això la converteix en una de les mitges maratons més ràpides de Catalunya.

En l'acte de presentació, el tinent d'alcalde de l'Àmbit de Benestar i Acció Social de l'Ajuntament de Gavà, Miguel Ángel Díaz, ha destacat “la vocació popular” d'aquesta carrera i la seva utilitat  “per promocionar aquest racó del Mediterrani entre el Delta del Llobregat i el Parc del Garraf".

A més, el regidor ha valorat positivament la col·laboració entre ajuntaments, institucions públiques i entitats que suposa la seva organització i l'oportunitat de promoure els valors de l'atletisme, com la universalitat, el respecte, la igualtat d'oportunitats, la superació i el treball en equip.

Per la seva banda, el delegat del Consell Català de l’Esport, Santi Siquier, ha explicat que la Generalitat afronta el repte d'abordar polítiques promotores d'activitat física i de salut a través d'un pacte nacional i donant suport a iniciatives com aquesta amb la voluntat de “convertir l'activitat física en un hàbit quotidià saludable i rebaixar el preocupant increment d'obesitat infantil”.

Cursa popular i solidària

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà està pensada per a tot tipus de participants, ja que presenta tres opcions. Es donarà el tret de sortida amb la carrera de 5 km a les 8.45 h, seguida a les 9 h de la de 10 km i, finalment, a les 9.45 h, la Mitja Marató. En les tres carreres, la sortida serà a l'avinguda Joan Carles I i l'arribada a l'Estadi Municipal La Bòbila.

Notícies relacionades

Una prova popular i, a més, solidària, ja que en aquesta edició es torna a col·laborar amb la plataforma Gavà Solidària i també es donarà visibilitat a les malalties minoritàries afegint-se a la commemoració del Dia Mundial de les Malalties Rares que se celebra el 28 de febrer.

Més notícies de Gavà