La varietat més gastronòmica de Torrons Vicens
Albert Adrià i José Andrés porten el torró a un altre nivell
Els dos xefs, junt amb el mestre torroner Àngel Velasco, han ideat Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació
Està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout

Si l’objectiu és superar-se cada any, Torrons Vicens ho ha tornat a aconseguir amb el torró Cherry Times, creat mà a mà pels xefs Albert Adrià i José Andrés, sota l’atenta mirada del mestre torroner Àngel Velasco. Una varietat icònica que fusiona tradició i innovació i que se suma a les varietats llançades per la firma d’Agramunt (Lleida) en els últims anys, carregades de sabors originals i textures suggerents. En aquesta ocasió es tracta, sens dubte, del seu torró més gastronòmic.
Cherry Times culmina així un minuciós treball d’investigació portat a terme per Andrés i Adrià, amb l’objectiu de transformar el torró en art. Està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestria amb un resultat espectacular.
A més, una part dels beneficis de la venda d’aquest torró es destina a recaptar fons per al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.
Altres novetats creatives
Entre les altres novetats elaborades de manera artesanal pel mestre torroner de Torrons Vicens, Àngel Velasco, es troba el nou torró de textures de llimona, farcit de praliné i caramel de llimona amb cobertura de xocolata blanca. Per als amants del contrast de sabors presenta un equilibri perfecte entre dolç i àcid que culmina en una espectacular combinació d’embolcallants sabors i textures.
També sorprèn el nou torró de polvoró elaborat amb praliné d’ametlla amb un toc de canyella i cobertura de xocolata de caramel és una versió innovadora d’aquest dolç de tradició artesana i familiar. Destaca el seu acabat empolsegat amb sucre glacé afegint-se al ventall de noves varietats d’aquest Nadal 2021.
Finalment hi ha el torró amb farcit de gianduja de vainilla Bourbon de Madagascar i macadàmia amb cobertura de xocolata amb llet i decorat amb una cruixent capa de macadàmia caramel·litzada. Una meravella per als sentits.
- Compromís amb ERC El Govern es prepara per aprovar al setembre la quitació del deute de Catalunya, extensible a totes les autonomies
- Previsió meteorològica Pluges a Catalunya: el Meteocat activa avisos en aquestes comarques
- Nou autonomies aporten recursos als territoris afectats pel foc
- Carme Forcadell: "Sabíem que pagaríem un preu, però no que seria tan car"
- Montoro va ser alertat d’una investigació a Palma sobre el PP
- Mamarazzis De «no vull ser pare» a «superpare de l’any»: Bertín Osborne i la paternitat com a negoci
- FUTBOL Xabi reinventa Mbappé: dorsal número 10, quatre quilos menys i rol inspirador en el Reial Madrid
- Pendent d’extradició Detingut a Portugal un ‘casual’ buscat per l’assassinat d’un narco rival a Badia del Vallès el 2023
- Conflicte al Pròxim Orient L’operació militar d’Israel a Cisjordània provoca el desplaçament més destacat de palestins des del 1967
- Tribunals Una veïna de Sant Adrià s’enfronta a 25 anys de presó per matar la seva parella amb «118 ganivetades» simulant «un joc sexual»