La varietat més gastronòmica de Torrons Vicens
Albert Adrià i José Andrés porten el torró a un altre nivell
Els dos xefs, junt amb el mestre torroner Àngel Velasco, han ideat Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació
Està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout

Si l’objectiu és superar-se cada any, Torrons Vicens ho ha tornat a aconseguir amb el torró Cherry Times, creat mà a mà pels xefs Albert Adrià i José Andrés, sota l’atenta mirada del mestre torroner Àngel Velasco. Una varietat icònica que fusiona tradició i innovació i que se suma a les varietats llançades per la firma d’Agramunt (Lleida) en els últims anys, carregades de sabors originals i textures suggerents. En aquesta ocasió es tracta, sens dubte, del seu torró més gastronòmic.
Cherry Times culmina així un minuciós treball d’investigació portat a terme per Andrés i Adrià, amb l’objectiu de transformar el torró en art. Està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestria amb un resultat espectacular.
A més, una part dels beneficis de la venda d’aquest torró es destina a recaptar fons per al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.
Altres novetats creatives
Entre les altres novetats elaborades de manera artesanal pel mestre torroner de Torrons Vicens, Àngel Velasco, es troba el nou torró de textures de llimona, farcit de praliné i caramel de llimona amb cobertura de xocolata blanca. Per als amants del contrast de sabors presenta un equilibri perfecte entre dolç i àcid que culmina en una espectacular combinació d’embolcallants sabors i textures.
També sorprèn el nou torró de polvoró elaborat amb praliné d’ametlla amb un toc de canyella i cobertura de xocolata de caramel és una versió innovadora d’aquest dolç de tradició artesana i familiar. Destaca el seu acabat empolsegat amb sucre glacé afegint-se al ventall de noves varietats d’aquest Nadal 2021.
Finalment hi ha el torró amb farcit de gianduja de vainilla Bourbon de Madagascar i macadàmia amb cobertura de xocolata amb llet i decorat amb una cruixent capa de macadàmia caramel·litzada. Una meravella per als sentits.
- Al passeig de Gràcia Un particular paga la xifra rècord de més de 40 milions per l’àtic més desitjat de Barcelona
- Barcelona Jaume Collboni convida John Hoffman de tapes per Nou Barris
- Negociacions encallades Veïns de l’Eixample temen una allau de peticions per obrir bars i botigues: «Destrossaria els nostres barris»
- Canvi de tendència La T-Usual enterra el lideratge històric de les T-10
- ‘El meu planeta em necessita’ Estem fartes de les ‘totebags’
- L’explosió d’una bomba deixa almenys 40 morts a Nigèria
- Eixam sísmic Més de 35 terratrèmols en menys de 4 hores a les Canàries
- Davant la cimera hispanomarroquí Les duanes de Ceuta i Melilla obren en una prova pilot
- Actualitat Directe | Últimes notícies sobre la guerra entre Rússia i Ucraïna
- Òbit Mor la periodista Sandra Carmona als 42 anys