La varietat més gastronòmica de Torrons Vicens
Albert Adrià i José Andrés porten el torró a un altre nivell
Els dos xefs, junt amb el mestre torroner Àngel Velasco, han ideat Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació
Està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout
![Albert Adrià i José Andrés porten el torró a un altre nivell Albert Adrià i José Andrés porten el torró a un altre nivell](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/bb142571-4493-40ad-a6cb-e8309546fe35_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Si l’objectiu és superar-se cada any, Torrons Vicens ho ha tornat a aconseguir amb el torró Cherry Times, creat mà a mà pels xefs Albert Adrià i José Andrés, sota l’atenta mirada del mestre torroner Àngel Velasco. Una varietat icònica que fusiona tradició i innovació i que se suma a les varietats llançades per la firma d’Agramunt (Lleida) en els últims anys, carregades de sabors originals i textures suggerents. En aquesta ocasió es tracta, sens dubte, del seu torró més gastronòmic.
Cherry Times culmina així un minuciós treball d’investigació portat a terme per Andrés i Adrià, amb l’objectiu de transformar el torró en art. Està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestria amb un resultat espectacular.
A més, una part dels beneficis de la venda d’aquest torró es destina a recaptar fons per al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.
Altres novetats creatives
Entre les altres novetats elaborades de manera artesanal pel mestre torroner de Torrons Vicens, Àngel Velasco, es troba el nou torró de textures de llimona, farcit de praliné i caramel de llimona amb cobertura de xocolata blanca. Per als amants del contrast de sabors presenta un equilibri perfecte entre dolç i àcid que culmina en una espectacular combinació d’embolcallants sabors i textures.
També sorprèn el nou torró de polvoró elaborat amb praliné d’ametlla amb un toc de canyella i cobertura de xocolata de caramel és una versió innovadora d’aquest dolç de tradició artesana i familiar. Destaca el seu acabat empolsegat amb sucre glacé afegint-se al ventall de noves varietats d’aquest Nadal 2021.
Finalment hi ha el torró amb farcit de gianduja de vainilla Bourbon de Madagascar i macadàmia amb cobertura de xocolata amb llet i decorat amb una cruixent capa de macadàmia caramel·litzada. Una meravella per als sentits.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- Les polítiques de la Unió Europea Brussel·les empeny a acabar amb l’addicció a les xarxes socials tòxiques
- Les polítiques de la Unió Europea Espanya insta les tecnològiques a actuar contra els patrons addictius
- SUCCESSOS Presó per al maquinista i un excàrrec d’Adif per l’accident de l’Alvia
- Gislan Zekri, estudiant de Treball Social: "Entendre el context cultural de la persona és vital per ajudar-la"
- Narcotràfic Confiscades quatre tones de cocaïna al port de Barcelona