SOPAR AMB VISTES

Eclipsi asiàtic sobre el Mediterrani

El bar de la planta 26 de l'Hotel W Barcelona actualitza la seva carta amb propostes 'dim sum' i nous còctels

eclipse-bar-north-side-view

eclipse-bar-north-side-view

1
Es llegeix en minuts
ALBERTO GONZÁLEZ / Barcelona

Cau la nit sobre la platja de Sant Sebastià i resulta inevitable elevar la mirada cap al cim d’aquestavela  gegant que, en pocs anys, s’ha convertit en una de les principals icones arquitectòniques de la ciutat. L’Hotel W Barcelona s’aboca al Mediterrani com cap altre. I allà a dalt, al nivell 26, es distingeix una planta banyada en fúcsia. Es tracta d’Eclipse, el luxós ‘skybar’ de l’hotel, obert al públic en general per poder disfrutar d’una de les panoràmiques aèries més imponents de la ciutat. En unambient modern i un disseny elèctric, l’establiment té capacitat per a 240 persones (lògicament, hi ha bufetades per asseure’s al costat dels finestrals), que no només disfruten d’una elaborada cocteleria d’autor, sinó també d’una excel·lent oferta culinària recentment renovada, que aposta per la cuina asiàtica.

Es tracta d’un menú basat en els 'dim sum', un dels emblemes de la cuina xinesa, que consisteix en panets o crestes al vapor, que en el gegant asiàtic es consumeixen com a aperitius. Vaja, el que serien les nostres croquetes.

Notícies relacionades

Això sí, a Eclipse no es limiten a reproduir les receptes clàssiques. Amb una barreja d’ingredients asiàtics i mediterranis, s’opta per gustos contemporanis, posats al dia, que no deixen indiferent. Per exemple el 'dumpling' torrat de cansalada viada de porc 'char siu' confitada a baixa temperatura amb pastanaga porprada; el 'bun' de cua de bou amb salsa hoisin i nata fresca, i els 'dumplings' de gamba vermella i calamarsets de platja, servits en massa de vidre.

Són propostes per a un sopar informal, en parella o entre amics, acompanyat per la música més moderna (de vegades punxada en directe pels 'dj' residents) i, gairebé necessàriament, per alguna de les creacions dels seus fabulosos coctelers. La nova carta de combinats es caracteritza pel seu exotisme i inclou el Bitter Sky i el Mediterranean Treasure, sense oblidar algunes de les seves receptes més exitoses, com el Watermelon Martini, el Dark Temptation i l’Electric Bite. I compte, que entren tan bé que correm el perill de creure que, al cap de poca estona, el vent gronxa la vela.

Temes:

Restaurants